Името на дъщеря ми е Бела Луна“, твърди изпълнителката. Наскоро

...
Името на дъщеря ми е Бела Луна“, твърди изпълнителката. Наскоро
Коментари Харесай

Певицата Луна: Името на дъщеря ми е Бела Луна. Заедно със сина ми настояват сами да се представят пред България

„ Името на щерка ми е Бела Луна “, твърди изпълнителката. Наскоро Луна загатна, че имала и наследник. Пред вестника певицата го удостовери, само че към този момент не бърза да оповестява името му. „ И двете м и деца с а в Европа. Ще опиша всичко за тях, когато му пристигна времето “, добави тя.
Луна показа още, че наследниците й упорствали самите те да се показват пред цяла България, само че фамилното решение било да останат още малко в конспиративност и в един селекциониран миг да се показват пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да споделя за тях, а възнамеряват да застанат персонално лице в лице с медиите. Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март идната година. Тогава в столичната зала „ Арена София “ певицата ще направи първия си огромен концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, желае ли запитване, ще е „ Луна президент “, акцентира блондито от Шумен.
Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад.
„ Всички ще ги видят на концерта ми и ще схванат от самите тях с какво се занимават “, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането за какво до момента е крила децата си. „ Имаме си фамилни съображения, те са съгласни към този момент това да бъде по този начин “, отговори мъгляво певицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР