Името на човек подсказва изключително много за самия него. Обикновено,

...
Името на човек подсказва изключително много за самия него. Обикновено,
Коментари Харесай

Това са 5 – те най-съблазнителни МЪЖКИ имена

Името на човек подсказва извънредно доста за самия него. Обикновено, когато си подаваме ръката към някой, първото, което се стремим да запомним, е точно методът, по който се назовава.

Някои имена обаче съумяват да създадат по-силно усещане, в сравнение с други. Като, че ли в тях има прикрит смисъл или пък носят заряд, който останалите могат да усетят.
 Тези 5 женски български имена още веднъж заслужават да са на мода Тези 5 женски български имена още веднъж заслужават да са на мода
Когато кръщаваме децата си, ние им даваме еднаквост. Трябва доста да мислим, преди да изберем името им. Нека не забравяме, че силата...

Днес ще си приказваме за това кои мъжки имена се открояват от останалите като най-съблазнителни и какво в действителност подсказват те за своя собственик.
Ето кои са най-съблазнителните мъжки имена: • Димитър;
Да, това е първото име от нашия лист. Собствениците на името нормално са самоуверени хора, които си слагат цели и ги следват до дъно. Мъжете с това име познават от близко цената на живота и са извънредно непредсказуеми.
• Александър;
От край време това е измежду обичаните имена и неслучайно доста мъже се назовават по този метод. Имаме възприятието, че името в никакъв случай няма да престане да бъде на мода. Александър е занимателен човек, който може да ви плени за броени минути. Освен това, тези мъже са доста упорити и съумяват във всичко, с което в миналото се захванат.

• Иван;  Българските имена няма да изчезнат, само че ще понижават Българските имена няма да изчезнат, само че ще понижават
Българските имена не са застрашени от изгубване, макар традицията децата да се кръщават на герои от разнообразни сериали. Това сподели за Ра...

Поредното българско име, което в никакъв случай няма да излезе от класациите за най-предпочитани и харесвани. Ако решите да си изберете сътрудник с това име, не е нужно да се тревожите за бъдещия си фамилен живот. Половинката ви ще се раздава до последно, с цел да се чувствате вие добре и в никакъв случай нищо да не ви липсва.
• Кирил;
Това несъмнено е измежду най-привлекателните имена за мъже. Обикновено притежателите на това име съумяват да привлекат погледите на срещуположния пол право към себе си. Те омагьосват с сексапил и хубост. Истински хубавци, на които останалите могат само да завиждат.
• Виктор.
Тези мъже са спечелили в живота. Те реализират всичко, което желаят. Способни са да платят цената на щастието. В любовта им върви, както и в бизнеса. Те са родени да бъдат водачи. Общуването с тях е същинско наслаждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР