Именно заради тях спортът, който практикува Мартина Огнянова става значително

...
Именно заради тях спортът, който практикува Мартина Огнянова става значително
Коментари Харесай

Помните Ли Горещата Мартина На Слави!? Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Нея Днес, Станала Е

Именно поради тях спортът, който практикува Мартина Огнянова става доста по-сложен. На надпреварата някогашната другарка на гологлавият шоумен се появила с прилепнало трико в наследник цвят, с национални шевици.

Според клюката имотната баба на Мартина я предиздвикала да напусне балета и да се захване със личен бизнес. Тя желала да открие лична зала за спортни танци, художествена гимнастика или спорт, съгласно желанието на внучка й.

Баба й Ани Мишева удря джакпота в края на 90-те години и влага всичко в недвижими парцели. Така тя става притежател на към 30-на парцели, като два от жилищата са в столицата, а останалите в родния й град Варна.

Единият е в квартал „ манастирски ливади ”, където живее Мартина, а другото жилище е в центъра на София, което отдава чартърен.

Баба й живее в тузарски апартамент в първокласна кооперация във Варна,като отдава жилища и магазини чартърен в морската столица. Така имотната й баба е осигурила и четирите си внука със 7-8 недвижими парцели, написа " Разкрития ".

Близките на Мартина и до момента настояват, че тя е нямала нищо със Слави Трифонов в съкровен проект. Той замествал фигурата на бащата, който липсва в живота на някогашната му балерина и й бил като покровител и добър другар.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР