Именно с подобен проект стартира годината за нея, но за

...
Именно с подобен проект стартира годината за нея, но за
Коментари Харесай

България Онемя! Извършиха Непростимото С Една От Най-Известните Български Фолк Певици! Бандитите Са Нахлули, Ровили Са Й В

Именно с сходен план започва годината за нея, само че за изненада на мнозина това не е нова ария, а нова фейсбук страница.

В нея Татяна дава препоръки за зравословни хранителни режими, спорт и метод на живот. “Това по-скоро беше една моя дребна несбъдната фантазия. С началото на 2018-та си пренаредих целите, дадох си сметка за миналата година и за това, което желая да ми се случи през новата. Спортът ми е тръпка, той ми е метод на живот и се веселя, че сега мога да го предавам и на други хора, тъй като в това забързано всекидневие и стресиращ метод на живот в случай че не се храним вярно и не спортуваме, това се показва и на външния ни тип, а е неприемливо младежи да наподобяват зле “, споделя Татяна.

Все отново очевидно певицата има недоброжелатели, тъй като при последното си пътешестване до Италия тя бе неприятно сюрпризирана от новината, че профилът й в обществената мрежа е хакнат. “Не мога да допускам на какво са способни някои хора, с цел да се доберат толкоз във вътрешността в персоналното ми пространство и до нещо, което ще ги направи по-щастливи.

Слава Богу, че моите админи отреагираха бързо и казуса беше позволен. ” Татяна признава, че е напълно отдадена на новите си планове, а в поп фолк жанра тя има желание да продължи линията от “За огромните мъже “, тъй като е видяла, че феновете й я харесват тъкмо в подобен жанр, даже в малко по-агресивни текстове и моменти. “Мисля, че ми отива, тъй като аз съм като хамелеон освен на сцената, само че и в живота – постоянно диря разнообразието в плановете си и в живота, постоянно опитвам и мисля, че това е изобретателно. ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР