Имението на действащия президент на Украйна Петро Порошенко в Киевска

...
Имението на действащия президент на Украйна Петро Порошенко в Киевска
Коментари Харесай

Завардиха имението на Порошенко, страхуват се от масово нападение

Имението на настоящия президент на Украйна Петро Порошенко в Киевска област е под засилена защита. Това е обвързвано с публикуваните в обществените мрежи известия за готвени всеобщи нападения в символ на " сбогуване " с Порошенко след втория тур на изборите, написа Блиц.

 

В мрежата са се появили фотоси на мястото, където се намира имението на президента на Украйна. Около изходите са сложени няколко кордона на силоваци. 

В мрежата пишат, че тази акция е проведена от придвижването " Автомайдан ", въпреки неговите представители по-рано да обявиха, че не възнамеряват сходни акции

" Никога не сме организирали акции на митинг единствено поради единия хейт и не виждаме никакъв смисъл да вървим в този момент до имението на Порошенко ", се споделя в известие на " Автомайдан " във Facebook.

Днес на територията на Украйна се организира втори тур на избора за държавен глава, в който вземат участие настоящият президент и водачът от първия тур Владимир Зеленски. 

Според първичните данни Зеленски печели убедително във всички райони на втория тур на изборите за президент на Украйна, предава УНИАН, като се базира на данните от екзитпол, извършен по поръчка на телевизионния канал „ 1+1 “.

В Източна Украйна за Зеленски са дали своят вот 88,1% против 11,9% за Порошенко; в Западна – 52% против 48%, в Киев – 59,5% против 40,5%, в Северна – 74,6% против 25,4%, в Централна – 78,8% против 21,2%, в Южна – 85,6% против 14,4%. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР