Имената на братята Деян и Дарин Ангелови се свързват с

...
Имената на братята Деян и Дарин Ангелови се свързват с
Коментари Харесай

Деян, Дарин и романтиката

Имената на братята Деян и Дарин Ангелови се свързват с сполучлива актьорска кариера на българска сцена, в нашето и международното кино. Но кой да знае, че двамата са и сантиментални?

Любовта е силата, която движи всичко, най-важното нещо, считат те.

Единодушни са, че Дарин е по-романтичният, въпреки че в действителност Деян се е оженил на Свети Валентин (преди девет години). Тазгодишния празник обаче прекарали на работа – и двамата имали зрелище.

Най-романтичното нещо, което Дарин е правил, е предлагането му за брак. „ Хората гледаха, беше доста срамно, само че пък беше доста сантиментално и дръзвам да кажа, че брачната половинка ми се почувства много специфичен човек “, показа той, признавайки, че в действителност не помни какво е споделил, помни единствено отговора „ Да “.

При Деян нещата не били толкоз проведени – дал пръстена с думите „ Дано да ти стане! “

Нещото, което Дарин научил от брат си за родителството, е, че най-важното е да научиш детето си да обича и да бъде обичано.

Междувременно двамата не стопират да работят – Дарин играе в 12 представления, а Деян – в 11, само че на 25 февруари ще водят следващия детски концерт на концерт на „ Фортисимо фамилия “ – „ Приказка за триангъл и концертен орган “. Братята ще играят Макс и Мориц.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР