Имате много големи мечти за взаимоотношенията си, когато Луната във

...
Имате много големи мечти за взаимоотношенията си, когато Луната във
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Чужди емоции тежат на Лъвовете, романтика за Девите

Имате доста огромни фантазии за взаимоотношенията си, когато Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв във вторник. Важно е обаче да бъдете внимателни оптимисти и да не оказвате прекомерно огромен напън върху нещо ново. Раздухвайте пламъците, без да позволявате на огъня да прегори, Овни.

След месец на активност и жега е време да намалите малко темпото по време на пълнолунието в Риби и зоната на подсъзнанието ви в сряда. Това е съвършен интервал да останете уединено със себе си и да се свържете с него. Позволете си да се освободите от прочувствения багаж и да намерите нов път напред.

След тежко лято пристрастеностите ви най-сетне ще стартират да се движат с отмерено движение, когато Венера се придвижи напред в зоната на удоволствията в неделя. Това е отлично време да започнете креативен планове, да си извършите нова прическа и да си позволите да се отпуснете. Може даже да имате време за бърз романс.

Има огромна възможност да възникне фамилна омраза, когато Луната във Водолей се опълчи на Венера в Лъв във вторник. Имате огромни фантазии за себе си, само че може да не получите утвърждението на околните си, с цел да продължите напред. Решете кое е по-важно: тяхната благословия или вашите фантазии.

Завършете лятото в обществена тенденция по време на пълнолунието в Риби и зоната на другарството ви в сряда. Това е отлично време за едно последно празненство преди края на лятото. Има огромна възможност да получите непредвидени облаги, защото нещата, които сте си поискали напролет, най-сетне се сбъдват. Насладете се на магията!

След многото вражди през това лято прахът най-сетне стартира да се уталожва, когато Венера се придвижва напред във вашата домашна зона в неделя. Това е идеалното време да се погрижите за себе си и да прочистите въздуха с обичаните си хора. Изградете основата за прочувствено доверие, с цел да продължите напред.

Започвате седмицата с чувство за известно отдалечаване от обичаните хора, когато във вторник Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв. Не забравяйте да поговорите за нещата, с цел да преодолеете разликите и да се върнете още веднъж на една и съща вълна.

А август завършвате с овации по време на пълнолунието в Риби и зоната на кариерата ви в сряда. Последните шест месеца не бяха лесни, само че най-сетне ще бъдете почетени за целия си труд. Съществува огромна възможност да постигнете някоя от задачите си и да изпитате голямо възприятие на задоволство. Поклон и продължавайте напред, Близнаци!

Новият месец най-сетне подвига рекомендацията за задръстване на вашите взаимоотношения, когато Венера се придвижва напред в зоната ви на другарство в неделя. Най-после сте в положение да говорите и да гледате на връзките разумно, без пареща драма. Това е добър миг да предприемете пътешестване, с цел да подредите още веднъж всичко в себе си и във взаимоотношенията си.

Връзките ви може да стартират да стават прекомерно интензивни, когато Луната във Водолей се опълчи на Венера в Лъв във вторник. Всичко се движи прекомерно бързо. Опитайте се да натиснете спирачките, преди огънят да е излязъл отвън надзор, Рак.

Възползвайте се от второто пълнолуние за месеца, като се забавлявате по време на синята луна в Риби и зоната ви на уголемение в сряда. Завършете лятото със занимателно пътешестване, при което можете да изследвате нови места, да видите нови неща и да извършите скок на вярата. Забавлявайте се!

Завършете седмицата отговорно, когато Венера се придвижи напред във вашата зона на полезностите в неделя. Ако това лято е било тежко, това е превъзходен миг да си припомните своята стойност и да укрепите самочувствието си. Това е и идеалното време за есенно извършване на покупки, защото можете да се възползвате от всички предложения. Само се уверете, че те са в границите на бюджета ви.

Чуждите страсти могат да ви натежат, когато Луната във Водолей се опълчи на Венера във вашия знак във вторник. Опитвате се да стартирате свои лични планове, само че имате възприятието, че сте оковани от желанията на другите. Не забравяйте да балансирате сред това да бъдете правилни на себе си и да бъдете деликатни.

Завършвате лятото с гореща и парлива нотка по време на пълнолунието в Риби и зоната на интимността ви в сряда. Освободете се от всички разрушени летни сърца, Лъв, и прегърнете опцията за нова обич и по-дълбоки връзки, които могат да продължат. Пренесете взаимоотношенията на идващото равнище и преобразете живота си към по-добро.

Неделя носи въздишка на облекчение, когато Венера се придвижва напред във вашия знак. След дългия назадничав сезон най-сетне можете да планирате подстригването, козметичните процедури и извършването на покупки, до момента в който се подготвяте за есента. Пригответе се, тъй като нещата ще се развиват по вашия метод. Приемете тези положителни трептения и се наслаждавайте!

Започнете седмицата с лечебна нотка, когато във вторник Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв. Този аспект ви предизвиква да започнете да се грижите за прочувственото си благоденствие. Не забравяйте да създадете здрава връзка със себе си, с цел да можете да разберете желанията си.

Завършвате август с сантиментална синя луна по време на пълнолунието в Риби и зоната на партньорството ви в сряда. Време е да затвърдите лятната си романтика и даже да сключите договорка с някои значими хора, до момента в който навлизате в есента. Почувствайте вибрациите на същинска фантазия, до момента в който се срещате с по-добрата си половинка.

Прахът най-сетне стартира да се утаява, когато Венера се придвижва напред в зоната на подсъзнанието ви в неделя и можете ясно да видите какво в действителност желаете и от какво се нуждаете във взаимоотношенията си. Ако сте без сътрудник, Дева, останете такива за известно време. Ако се срещате с някого, вижте по какъв начин ще се развият нещата. Не насилвайте нищо. Оставете го да пристигна естествено.

Възможно е да има проблеми в парадайса, когато във вторник Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв. Тревата постоянно наподобява по-зелена от другата страна на оградата. Не се заплитайте толкоз доста в това, което " мислите ", че желаете, че да загубите това, което към този момент имате, Везни.

След дълго и комплицирано лято може да започнете да виждате следствията от държанието си по време на пълнолунието в Риби и зоната на навиците ви в сряда. Ако сте се грижили за себе си, ще видите резултатите. Ако не сте се грижили за себе си... ще видите резултати и от това. Бъдете продуктивни и се концентрирайте върху това по какъв начин можете да се подобрите.

За благополучие, другарствата ви се връщат в правия път, когато Венера тръгне напред във вашата обществена зона в неделя. След цялата тази назадничавост ще можете още веднъж да създавате връзки и да спрете да се притеснявате, че ще бъдете блокирани в обществените мрежи. Направете още едно лятно празненство, до момента в който се подготвяте за новия сезон.

Седмицата стартира с сложни моменти, когато във вторник Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв. Този аспект може да ви сътвори проблеми с доверието и да ви е мъчно да разберете кой е другар или зложелател. Може да ви се наложи да извършите някои комплицирани избори, защото прочувствената ви непоклатимост е разтърсена.

За благополучие, август приключва с гореща и парлива нотка по време на пълнолунието в Риби и вашата зона на удоволствието в сряда. Това е отлично време за финален желан романс, креативно изложение и дотъкмяване на планове, които сте почнали напролет. Забавлявайте се!

След това започнете септември с постепенно създаване на репутацията си, когато Венера се придвижи напред в зоната на кариерата ви в неделя. Това е отлично време за потушаване на пожари и възобновяване на обществения ви имидж. Докато разбирате какво в действителност желаете, потърсете хора, които могат да ви оказват помощ да го постигнете. Играйте играта, Скорпион.

Сърцето и мозъкът ви се борят за превъзходство, когато Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв във вторник. Искате да разглеждате страстите и взаимоотношенията от разумна позиция. Понякога обаче би трябвало да се разбъркате малко, с цел да се развият огромните усеща.

След забързаното лято е време да ревизирате домашния си живот по време на пълнолунието в Риби и фамилната ви зона в сряда. Това е отлично време да погледнете семената, които сте засадили напролет, и да видите до каква степен сте стигнали. Какви корени сте пуснали през това време, Стрелци?

След като цяло лято бяхте приземени по един или различен метод, най-сетне сте подготвени за политане, когато Венера се придвижи напред в зоната на разширението в неделя. Макар и да е краят на лятото, това към момента е прелестно време за завършения, нови открития и даже влюбване.

Не сте в въодушевление " шерването е грижа ", когато Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв във вторник. Склонни сте да вземете това, което желаете, само че бъдете деликатни. Това може да навреди на връзките ви с другите. Опитайте се да бъдете екипен състезател, Козирог.

Последното пълнолуние за лятото е в сряда, когато синята луна е в Риби и във вашата зона на другарство. Ако имате нещо, което би трябвало да кажете или да извършите, по-добре се заемете с това в този момент! Това е превъзходен ден да свършите нещо по дилемите си, да пиете кафе с другари и да прочетете книгата, която се пробвате да довършите през цялото лято.

За благополучие, животът ви се връща в правия път, когато в неделя Венера минава в директна посока във вашата зона на промяна. След като прекарахте лятото в пепелта, вие сте подготвени да възкръснете като феникс през този интервал. Това е идеалното време да възстановите интимността във взаимоотношенията си и да продължите напред.

Връзката ви може да остане на назад във времето в интерес на личните ви прочувствени потребности, когато Луната във вашия знак се опълчи на Венера в Лъв във вторник. Това не е добър ден за правене на проекти, тъй като ще бъдете по-скоро в възприятията си и е по-малко евентуално да желаете да се занимавате с някого. Ден за грижа за себе си!

Изследвайте дълбините на зоната си на комфорт, когато в сряда пълнолунието е в Риби и зоната на полезностите ви. Повече от подготвени сте да прегърнете бъдещето си със светнали очи. Това е идеалното време да си припомните полезностите си и това, което е значимо за вас, със здравословна обвързаност. Не се вкопчвайте в нищо, Водолей.

За благополучие, всичките ви взаимоотношения стартират да се връщат в правия път, когато Венера се придвижва напред в зоната ви на партньорство в неделя. След едно комплицирано лято сте подготвени да започнете нови връзки или да възстановите актуалните си. Не забравяйте да вършиме обич, а не война.

Започвате седмицата с прекомерно вглъбяване в възприятията си, когато Луната във Водолей се опълчва на Венера в Лъв във вторник. Не се опасявайте да седнете с страстите си и да ги разберете, преди да ги изразите. Влизането в горещините може да не е продуктивно за постигане до същността на проблемите ви.

И завършете август, като същински почувствате себе си по време на пълнолунието във вашия знак в сряда. Това лято беше интензивно, по тази причина не забравяйте да погледнете обратно към всичките си достижения, с цел да видите какъв брой надалеч сте стигнали. Приемете себе си напълно, Риби, с цялата си комплицираност.

След това взаимоотношенията най-сетне още веднъж ще се почувстват позитивни, когато Венера се придвижи напред в зоната на продуктивността ви в неделя. С наближаването на есента това е отлично време да работите върху здравето си във всичките му форми и даже да започнете да подобрявате взаимоотношенията си, изключително тези с сътрудниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР