Имате материал от живота, обърна се съдия Атанаска Дишева към

...
Имате материал от живота, обърна се съдия Атанаска Дишева към
Коментари Харесай

Сценаристът на Под прикритие: Почти получаваме документален разказ, въпреки че това е фикция

" Имате материал от живота ", обърна се арбитър Атанаска Дишева към  сценариста на " Под прикритие " в студиото на Българска национална телевизия.

" Понякога сценаранта ни фикция е много бедна на фона на нещата, които виждаме в страната. Не е нужно да копираме напълно новините. Но има правила, в случай че следваме логиката на живота: непоследователност, беззаконност. Така съвсем получаваме документален роман, макар че това е нереалност ", сподели сценаристът Ваня Николова.

Тя даде обещание по-задълбочена история. " Като сценарист ми е любопитно да проучвам тъмните страни от тези процеси. В този сезон би трябвало да има баланс сред положителното и неприятното. Адекватно да бъдат отразени и едната, и другата страна ", добави тя. 

В шестия сезон ще има " преплитане на времето ".  " Джаро е безконечен, правилото при него е безконечен, няма умиране. Моята работа ще е обвързвана с историята преди да се събере бандата на Петър Туджаров и доста тясно обвързвана с главното деяние, което е настоящето. Поканен съм да вземам участие в тази част, частта по какъв начин стартира заверата на Петър Туджаров и това ще бъде някъде към 2004-2005 година ", описа от своя страна артистът Михаил Билалов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР