Имате ли телевизор спалнята? Колко често пренебрегвате съня си или

...
Имате ли телевизор спалнята? Колко често пренебрегвате съня си или
Коментари Харесай

Телевизорът в спалнята - враг на секса

Имате ли тв приемник спалнята? Колко постоянно пренебрегвате съня си или желанието за секс поради някой филм или мача на обичания футболен тим? Според изследване, резултатите от които са оповестени в Healthline, този тип технология не трябва да участва в помещението за сън, тъй като оказва отрицателно въздействие върху интимния ни живот.

Според данните, сътрудниците, които нямат тв приемник в спалнята, имат доста по-добър полов живот спрямо двойките, които го имат, написа tialoto.bg. Те вършат секс два пъти повече в сравнение с другите.

Учените потвърждават, че даже и да имате тв приемник в спалнята, той би трябвало да бъде спрян най-малко 1 час преди лягане, с цел да може тялото да се настрои за сън и изпадне в положение на покой. Когато това не стане и електрическият апарат работи, светлината и електромагнитното поле, предавани от екрана му, натоварват очите, повлияват негативно на мозъка и нервната система. В резултат на това човек мъчно заспива, само че от време на време и не желае да интимничи с половинката до него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР