Имате ли информация дали фирма Джъмбо-33 е свързана с бивш

...
Имате ли информация дали фирма Джъмбо-33 е свързана с бивш
Коментари Харесай

Божанков: Фирма, свързана с ДПС ли работи с Автомагистрали?

Имате ли информация дали компания Джъмбо-33 е обвързвана с някогашен народен представител от Движение за права и свободи и знаете ли въобще кои са третите лица, които работят с " Автомагистрали "? Този въпрос зададе депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков на шефа на сдружение " Автомагистрали " Стоян Беличев. В момента тече чуване в Комисията по проверка с ръководител Мая Манолова.

По какви критерии и правила се избират третите лица, на които възлагате действия, попита още Божанков. Когато вършим бизнес, постоянно питаме какви контакти имат хората, с които го вършим. Проявяваме базово любознание към контрагентите си. В случая на " Автомагистрали " това очевидно не е направено, установи Божанков.

За 500 млн.лв. тази компания, която загатнах, има 1 приключен обект към " Автомагистрали " и един сринат, който не е приключен. 87 % от плана са преотдадени на трети лица. Правя извод за прикрито подменяне на изпълнителя, който би трябвало да бъде " Автомагистрали ", само че не е. Налага се смяна в закона и способените органи би трябвало да се самосезират, заключи Божанков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР