Имаше много причини да се откажа, защото нямаше смисъл, защото

...
Имаше много причини да се откажа, защото нямаше смисъл, защото
Коментари Харесай

Борислав Вълов: Калих се психически да не се откажа, да имам волята и да продължа

Имаше доста аргументи да се откажа, тъй като нямаше смисъл, тъй като нещата не вървяха, циклех, лутах се, само че имаше значение, тъй като това са първите крачки. По този метод може би се калих чисто душевен да не се откажа, да не се препъна, да имам волята и напук да продължа. Това сподели артистът Борислав Вълов в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “. Той е и музикант, публицист, основател на видеа.  

Вълов описа, че пътят му към актьорската специалност е минал през търсене и блуждаене преди да поеме по него. Започва да качва къси видеа в " ЮТюб “ и обществените мрежи преди шест години и продължава, макар че първоначално те не са известни. Постоянството и устойчивостта съгласно него са в основата на триумфа му, който идва с облика на Супермам преди две години. " В момента, в който си споделих, че ще върша това, което ми харесва, пък може би в някакъв миг ще стане все нещо, последователно започнах да откривам част от облиците. Супермам е сборен облик, това не е майка ми. Това са разнообразни истории, ориси, обстановки от живота, битовизми “, изясни Борислав Вълов.  

В момента той има 180 000 почитатели в ТикТок. Работи настойчиво и с неизменност и следва пътя си. " Подкрепям смелостта, когато се захванеш с нещо ново, непознато или с което занапред би трябвало да се бориш с конкуренцията. Не би трябвало да спираш да следиш кое е твоят фокус, с цел да можеш да останеш. Да пробиеш е мъчно, само че по-късно да се задържиш и да останеш, да оцелееш в цялото това море също коства доста старания. Аз се боря да направя тези крачки, с цел да остана, да се задържа, това, което съм почнал, да има смисъл и да продължи, да не изчезна. Това изисква време и отдаденост “, сподели още създателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР