Имаше много неясноти около случая с Росен Ангелов. Те произтичат

...
Имаше много неясноти около случая с Росен Ангелов. Те произтичат
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Никой не вярва в способностите на МВР



Имаше доста неясноти към случая с Росен Ангелов. Те произтичат от това, че не до дъно бяха изчистени неяснотите. Останаха доста подозрения към осъществяването на закононарушението с малокалибрен револвер. Това сподели някогашният началник на разузнаването Димо Гяуров в ефира на БТВ.

„ Такъв вид оръжие се употребява постоянно, тъй като елементарно се заглушава. То е самоделка “, добави специалистът.

„ Като няма живи очевидци по какъв начин има явен претекст за закононарушението? “, попита той.

„ Нека проверяващите да не се сърдят, че обществото разяснява, а да трансформират метода на работата си. Няма доверие в институциите. Най-вероятно килърът е Росен Ангелов, само че фактическата конюнктура не беше изяснена. Много евентуално е да е имало и съизвършител, само че казусът към този момент е затворен “, означи Гяуров.

„ Повече от срамно е въпросното лице да бъде открито лицето в дома, в който преди 9 години е направил блудничество. Едно лице, над което тегне заплахата да бъде хванато, е способно на всичко. Той е податлив да извърши друго закононарушение и е рисков за обществото “, изясни Димо Гяуров.

Относно последните случаи със убития данъчен и убийството на Петър Христов, Гяуров сподели: „ Най-вероятно става въпрос за конфликт на ползи. Не имам вяра, че тези убийства ще бъдат разкрити “.

„ Никой не има вяра освен в способносттите на Министерство на вътрешните работи, а и в упоритостите на чиновниците да си свършат работата. Няма мотивация за работа. Симулира се извършване на активност, само че няма никакъв резултат “, означи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР