Имаше много неясноти, недотам изясняване на фактическата обстановка и затова

...
Имаше много неясноти, недотам изясняване на фактическата обстановка и затова
Коментари Харесай

Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство

Имаше доста неясноти, недотам изясняване на фактическата конюнктура и по тази причина се породиха тези мнения и подозрения в обществото. Това мнение изрази някогашният шеф на националната разследваща работа военачалник Димо Гяуров по отношение на убийствата в Нови Искър. По думите му никой не дава отговор за какво стъклото на джипа е счупено в случай, че е взет. Що се отнася до оръжието, Гяуров разяснява, че става въпрос за лек, състезателен револвер, на който скоростта е доста дребна и по начало елементарно се заглушава. 
"Това е самоделка, това се прави от години. Трябва да ви кажа, че който не е хващал такова оръжие, няма по какъв начин да знае по какъв начин се борави с него. То дебалансира ", уточни още той по bTV. Според него най-вероятно Росен Ангелов е килърът, само че не става въпрос за синдрома на отхвърления ухажор.
"Фактическата конюнктура не е изяснена. Няма да се изненадам, в случай че не е самичък. Сега е доста комфортно, няма кой да рови, досието е затворена ", съобщи Гяуров. Според него казусът е, че въпросното лице е открито в жилището, където преди 9 години е направил блудството. Кметът е задължен да следи адресните регистрации. Не знам до какъв брой е отговорен. Министерство на вътрешните работи следи това. И до ден-днешен имаме районни инспектори ", уточни още специалистът. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР