Имаше много мъжки колежански баскетболни отбори, участващи в балона на

...
Имаше много мъжки колежански баскетболни отбори, участващи в балона на
Коментари Харесай

Конферентните турнири започват сериозно с много отбори в турнирния балон на NCAA

Имаше доста мъжки колежански баскетболни тимове, участващи в балона на NCAA шампионата в понеделник, които видяха по какъв начин Дрейк победи Индиана Стейт за купата на шампионата в Мисури Вали и не знам дали това беше нещо положително.

Бяха ли създали Сикаморс задоволително, с цел да завоюват като цяло оферта? Дали Bulldogs щяха да създадат задоволително, в случай че загубеха?

Тъй като множеството конференции стартират с техните лични шампионати във вторник и сряда, фокусът ще бъде също толкоз върху тези тимове, които се пробват да си проправят път към полето от 68 като тези, които са класирани в Топ 25. И всеки минал ден тимовете, които са нестабилно в балона, ще следят резултатите в цялата страна и ще се пробват да дешифрират къде тъкмо се класират.

„ Момчетата следиха всички тези конферентни шампионати “, сподели треньорът на Канзас Стейт Джером Танг, „ и виждате тимове – Кой беше? Източен Тенеси Стейт падна с 20 и се върна и го изпрати в продължения и в последна сметка завоюва? И виждаш момчетата от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР