Имаше един шведски филм Тя танцува едно лято“. Той имаше

...
Имаше един шведски филм Тя танцува едно лято“. Той имаше
Коментари Харесай

Любимата журналистка на Бойко Беновска атакува тежко Радев

Имаше един шведски филм „ Тя танцува едно лято “. Той имаше абсурден триумф поради голите подиуми в него. Е, Корнелия Нинова, чак, в голи подиуми няма да я запомним. Но гюбекът ще остане емблема на Ниновото управително съществуване.

Миналото лято „ Оркестърът за сватби и погребения " на Горан Брегович подвигна „ гребена " на Нинова на Бузлуджа и тя метна гюбеци, като на женитба. Дали, пък, Сергей Станишев, Георги Гергов, Димитър Дъбов, Атанас Мерджанов и Михаил Миков няма да доведат Брегович, не за женитба, а за „ жалейка " на Нинова на връх Бузлуджа след конгреса на Българска социалистическа партия?! Защото, явно, 100-летницата БСП  се активизира, най-накрая, да не бъде приватизирана еднолично от Корнелия Нинова като „ Техноимпекс ". Тандемът президентът Румен Радев и менторката му Корнелия Нинова се трансформира във велосипед с една спукана гума – Нинова. Радев ще би трябвало да слезе от колелото на вдъхновението си да смъкна от власт ГЕРБ и да го тика. Но, накъде? С очакване, че Радев няма да бъде „ гнила ябълка “-президент му подарих алегорично здрава българска алена ябълка. Но, май, той ще остане в историята с това, че поради шеговита номинация с ябълката, ми лиши акредитацията и правото ми на публицист да му задавам неуместни за него въпроси. И стана президент, знак на дуличието – сякаш пледира за независимост на словото, а пък дава отговор единствено на поръчкови въпроси. Бойко Борисов, пък, самичък си демонтира Цветанов от партийния тандем.

Но не се трансформира в Едноръкия Джо, а показва своите две здрави ръце и зашлеви и Нинова, и Радев с изборния резултат на ГЕРБ на евроизборите, с продължение на политиката на строителство, унищожаване на партийните дотации и идна победа и на локалните избори.

Нинова  и Радев, а в този момент накъде?

Аз съм Беновска. И запитвам.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР