Имаше двама души, които искаха да задоволят най-много с неговия

...
Имаше двама души, които искаха да задоволят най-много с неговия
Коментари Харесай

Даниел Радклиф предизвика слухове за брак с Ерин Дарк на наградите Еми 2023

Имаше двама души, които желаеха да задоволят най-вече с неговия облик на Странния Ал Янкович: родителите на неговия сътрудник Ерин Дарк.

Възпитаникът на Хари Потър приказва за техните мнения за представянето му в сатиричния биографичен филм Weird: The Al Yankovic Story, за който той е номиниран за първата си Еми, на премиите Еми 2023 г. 15 януари.

„ Честно казано, хората, чиито отзиви Най-много ме интересуваше филмът да са моите свекъри “, 34-годишният сподели на Live From E!: водещата на Emmys Laverne Cox по време на предаване онлайн на аления килим на церемонията в L.A. Live's Peacock в Лос Анджелис. „ Те са големи почитатели на Weird Al и ненапълно ме въвлечеха в това. Но бяха доста щастливи, популярност Богу. “ (Вижте фотоси на звездите, идващи на аления килим на Еми.)

Въпреки че Даниел е споменавал родителите на Ерин като свои „ свекъри “ в минали медийни изявленията, неговото изявление и фактът, че не опонира на това, че Ерин е наричана негова „ брачна половинка “, към момента предизви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР