Иман Пахлави не е сред популярните имена на принцесите по

...
Иман Пахлави не е сред популярните имена на принцесите по
Коментари Харесай

Иман Пахлави - коя е иранската принцеса в изгнание

Иман Пахлави не е измежду известните имена на принцесите по света, само че за това си има пояснение. Тя е междинната от три дъщери на Реза Пахлави - престолонаследникът на иранския трон преди Ислямската гражданска война от 1979 година
 Кралица Рания и принцеса Раджуа ал Саиф с първа обществена поява дружно
Когато Рания и снаха й се появят дружно със съпрузите си

Скритото обръщение в тоалетите им

Вече няколко десетилетия фамилията на Пахлави живее в Съединени американски щати, а в този момент 30-годишната Иман разгласи, че ще се омъжва за приятеля си Брадли Шърман. Той пък й предложи брак по най-романтичния метод - на плажа под палмите с разпръснати розови листенца към тях.

Снимки от предлагането бяха споделени в формалния профил на Ясмин Пахлави, брачната половинка на Реза и майка на бъдещата младоженка. " Нашата сладка Иман се сгоди през уикенда. Тя и Брадли са дружно от три години. Наблюдавахме по какъв начин връзката им процъфтява и сме щастливи, че са решили да споделят живота си. "

Сред фотосите се виждат и по какъв начин цялото семейство са отпразнували годежа на Иман, като на тях участват както годениците, по този начин и Реза и Ясмин, както и другите им две дъщери - 31-годишната Нур и 19-годишната Фара.

Бащата на Реза е Мохамад Раза Пахлави е последният шах на Иран до революцията през 1979 година След преврата Реза отпътува за Съединени американски щати, където живее със фамилията и сега и управлява опозиционната група National Council of Iran. Той поддържа митингите в Иран в последните месеци, последвали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР