Имаме заложник сред похитителите и това изисква хигиена на информацията,

...
Имаме заложник сред похитителите и това изисква хигиена на информацията,
Коментари Харесай

Младен Маринов за изчезналия Адриан: Няма да даваме никаква инфорамация

Имаме пленник измежду похитителите и това изисква хигиена на информацията, която изтича в общественото пространство. Това сподели на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов за случая с изчезналия 25-годишен наследник на предприемач в региона на с. Герман, съобщи „ Фокус “. „ По отношение на случая, има формирано досъдебно произвеждане в Софийска градска прокуратура, под управлението на наблюдаващ прокурор се правят всички процесуално-следствени дейности.
Спецификата на този тип закононарушение, защото действително имаме пленник измежду похитителите, изисква да има една хигиена на информацията, която изтича в общественото пространство. Информация във връзка с следствието няма да бъде давана, тъй като първата ни цел е да запазим живота и здравето на похитения “, разяснява ст. комисар Маринов. Той увери, че е основана организация и че са включени безусловно всички структури, които са способени да работят по този тип незаконна активност, в това число са включени специалисти от Института по логика на психиката във връзка с работата с родителите и околните.
„ Всяка информация, която касае случая, може да бъде дадена на Столична дирекция на вътрешните работи, Министерство на вътрешните работи, има хора, които ще я поемат, анонимността на подателите е обезпечена. До момента нямаме очевидци, които да дадат информация дали към лицето са прилагани насилствени дейности. Обявен е за липсващ от бащата, защото употребеният от него автомобил е бил зарязан “, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР