Имаме заложен грешен Министерски съвет, има грешка в приоритетите. Очевидно

...
Имаме заложен грешен Министерски съвет, има грешка в приоритетите. Очевидно
Коментари Харесай

Софиянски съзря хаос в правителството, но го похвали

Имаме заложен неверен Министерски съвет, има неточност в целите. Очевидно министър председателят не може да подреди един явен структуриран кабинет. Това разяснява някогашният длъжностен министър председател и кмет на София Стефан Софиянски. „ Има един неоспорим безпорядък в ръководството, липса на ясни отговорности и пълномощия, не е ясно кой защо дава отговор и оттова има едно преплитане на функционалности. Имаме двама вицепремиери – Томислав Дончев и Валери Симеонов, чиито пълномощия не са ясни. Имаме министър на европейското председателство. Ами в случай че няма председателство, какво вършим? Имаме министър на външните работи, който дава отговор за правосъдната промяна. Не личат ясните цели, не се вижда нишката на ръководството. И за похлупак на всичко в този момент се занимаваме с Цанков камък”, сподели Софиянски пред bTV.

„ 2003 година е стартират планът, през днешния ден сме 2017. През тези 14 години 7 години Борисов е бил министър председател. Защо в този момент му пристигна редът?”, попита политикът.

Въпреки рецензиите, които насочи към кабинета, Софиянски регистрира, че за 100 дни на власт кабинетът е приключил и положителни неща. „ Изключително позитивна и мощна стъпка – подобряването и изясняването на връзките ни с Македония. Това са ни близки хора и с тях би трябвало да сме най-добре”, акцентира той.

Бившият длъжностен министър председател разяснява и акциите на вицепремиера Валери Симеонов по морето. Според него, някои хора избират да се повеселят, когато отидат на отмора. „ Това е едно от сложните решения, при което постоянно ще има обиден. Не считам, че с такива стъпки ще задържим младежите у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР