Имаме ясен план как да се действа в този момент

...
Имаме ясен план как да се действа в този момент
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Хората в най-голяма нужда все още не са получили никаква подкрепа

Имаме явен проект по какъв начин да се работи в този миг и той е тъкмо назад на това, което се случва - държавното управление реагира на парче, реагира на правилото " проба-грешка ", в това число и през днешния ден с Данък добавена стойност, реагира съгласно това дали се задава протестен капацитет в някой бранш. Така не може да се ръководи, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според Българска социалистическа партия би трябвало явен проект. Професионалистите - икономисти, финансисти на България, а " не калинките в министерствата, които сменят позицията дневно по три пъти ", би трябвало да се съберат и да създадем разбор и прогноза на стопанската система и на бюджета, акцентира Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова: Не е обикновено българското държавно управление да предвижда -3% Брутният вътрешен продукт и да споделя - ще компенсираме недостига с 10 милиарда заем, а Европейската комисия да споделя: не, ще имате -10% в Брутният вътрешен продукт.

Според Българска социалистическа партия от разбора на българската стопанска система би трябвало да се откроят 3-4 бранша, които обезпечават максимален растеж в Брутният вътрешен продукт, теглят стопанската система като локомотив и имат най-вече служащи. И се прави държавен проект за вложения в тези браншове, които ще изтеглят другите.

На трето място е нужен цялостен разбор на засегнатите групи - безработните са със 150 000 нови, самоосигуряващи се, хора в неплатен отпуск, млади фамилии без работа, които гледат децата си, пенсионери. И на тях се обезпечава безплатна помощ - това са вложения в индивида, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова означи триумфа в здравен аспект при ограниченията за ограничение на болестта. Но уточни, че хората в най-голяма потребност към момента не са получили никаква поддръжка.

Корнелия Нинова: Мярката 60/40 за дребния и междинен бизнес се употребява сега от 1% от евентуалните консуматори. Безвъзмездна помощ, която беше обещана на хората, които останаха в неплатен отпуск, и самоосигуряващите се от 375 лева още не е стигнала до тях, даже медиците не са получили тези 1000 лева, които трябваше да получат. Земеделските производители, на които беше дадено да им се изкупи продукцията от комерсиалните вериги, останаха излъгани.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР