Имаме вече достатъчно съмнения, от изводите, които сме направили от

...
Имаме вече достатъчно съмнения, от изводите, които сме направили от
Коментари Харесай

Цветанов: Има съмнения, че Радев е защитил решението за шведските изтребители

Имаме към този момент задоволително подозрения, от изводите, които сме създали от открити източници, че президентът Радев е защитил решението за пазаруване на шведски изтребители. Това сподели заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на конференция. По думите му това е станало в интервал, в който още е нямало дефинитивно решение на служебното държавно управление. „ Искаме да проверим с парламентарните механизми, по какъв начин се стигна до този извод, до това решение и дали фактически има постъпила информация, която не е отработена и е дисквалифицирала един от участниците служебно “, разяснява Цветанов.

Той разясни, че ще имат цялостно подпомагане на всички тези, които са взели участие в този развой и ще се отзоват на съвещанията на Временната комисия с цел да се запознае с всички обстоятелства и резултатите от активността по придобиване на нов военен аероплан.

Според него би трябвало да се покаже истината, с цел да се подсигурява прозрачността. „ В никакъв случай няма да допуснем да има заиграване с националните ползи и със сигурността на страната “, съобщи Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ желае да разбере има ли оказан напън, за какво се е бързало с това решение. „ Защо се направи този извод и за какво беше декласиран един от участниците “, разяснява Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР