Имаме тригон на Венера с Юпитер – това е един

...
Имаме тригон на Венера с Юпитер – това е един
Коментари Харесай

Днес могат да се появят хора, свързани с вас кармично

Имаме тригон на Венера с Юпитер – това е един от най-хубавите планетарни аспекти сред двете планети символизиращи дребното и огромното благополучие.

Благоприятно е за връзките в любовта и партньорството. Подходящо за срещи, за публични мероприятия, финансови покупко-продажби, благотворителна активност, за нови запознанства. Важен аспект на финансовото благоденствие. Опитайте си през днешния ден шанса на тото, лотария. Мнозина ще завоюват. Вижте своите цифри в седмичният хороскоп.

Луната минава на луфт от 17:59ч до 23:36ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната е в символ Скорпион до 23:36ч, след което минава в символ Стрелец. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Продължава 8 лунен ден от 13:45ч на 7 август до 14:53ч на 8 август.

Имате втори късмет да въплътите в действителността тези свои планове, които не сте осъществили или са били отсрочени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли в този момент би трябвало да подхождате като употребявате нови способи и нови ексцентрични решения.

Денят може да сервира доста непредвидени изненади. Това може да ви принуди да вземате бързи решения. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Благоприятно за занимания с занимания с интелектуален труд и благотворителна активност.

Ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте обстановката от позиция на днешния ден. Сега всичко може да ви наподобява по друг метод, дори неуместно и смешно. Старайте се да избягвате разногласия и спорове.

Подстрижка – избягвате да го вършиме до 15:00ч

Следва 9 лунен ден от 14:53ч на 8 август до 15:59 ч на 9 август.

Счита се за мрачен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, получават главоболие, имат разнообразни неудачи. Денят към който би трябвало да се отнасяме деликатно, тъй като в него се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и споровете, които могат да зародят от нищото, по тази причина е целесъобразно да се заобикалят контакти, изключително с непознати хора. Всеки е убеден в своята справедливост, никой не слуша другите. Трябва да има надзор над мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме негативно на хората към нас, макар че ще бъде доста мъчно да се въздържаме. На 9-ия лунен ден във всички връзки може да се основат спорове.

Подходящо е да се правят единствено тези каузи, които не изискват съществено физическо натоварване. Болестите почнали в 9 лунен ден са рискови, изключително в случай че се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си да усещате някакво прилепяне, това е знак, че сте натрупали доста проблеми. Възможно е да имате неприятни, мъчителни сънища (не би трябвало да им се вярва).

Този лунен ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на тези, които са ви обидили. В него нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, са вашите нерешени проблеми от предишното.

Можете да отбраните дома си благодарение на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите осведомителното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата разнообразни хора, в това число не доста приятни, носещи със себе си негативна сила. В допълнение, ние също внасяме доста отрицателни сили в нашия дом посредством нашето неприятно въодушевление, кавгите. Ето за какво е належащо понякога да се прави сходно пречистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете да вземем за пример "Отче наш ", напръскване със светена вода или да извършите изчистване с Рейки, в случай че сте отдадени в това. Може да се в профил негативната сила в къщата като опушите с пламнал изсъхнал жълт кантарион (магарешки бодил, тамян).

21 безоблачен ден – Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден. Излизайте на открито на разходка и измежду хората. Добре е да се обхождат огромни пространства. Благоприятно е да се раздава лепта, само че да се взема не се предлага. При залез слънце е най-добре да разпускате.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР