Имаме сведения – хубаво е да започнете да търсите вътрешния

...
Имаме сведения – хубаво е да започнете да търсите вътрешния
Коментари Харесай

Пеевски: Отдавна знам, че ПП-ДБ ще искат оставката на вътрешния министър, бил е притискан да работи за тях на изборите

Имаме сведения – хубаво е да започнете да търсите вътрешния министър, а и се надявам той да има доблестта да каже истината, че е бил притискан от тях на изборите да работи в интерес на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ). За това му желаят оставката. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски , който разяснява поисканата оставка на министъра на вътрешните Калин Стоянов от страна на ПП-ДБ. 

Според мен казусът е доста друг. " Аз от дълго време знам, че те ще желаят тази оставка " , сподели Пеевски. Той уточни, че е схванал тази информация от хора от екипа на министър Стоянов. 

" На човек, който не се бъркаше в изборите и Министерство на вътрешните работи си свърши работата, парадокс да му желаеме оставката ", сподели още Пеевски. 

От ПП-ДБ изиска оставките както на министър Калин Стоянов , а като една от аргументите за това показаха позволена ескалация на напрежението на вчерашния митинг пред Националния стадион „ Васил Левски “, до момента в който вътре се играеше на празни трибуни футболната среща сред националните тимове на България и Унгария.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР