Имаме проблем с доста случаи на служители с ковид-19, затова

...
Имаме проблем с доста случаи на служители с ковид-19, затова
Коментари Харесай

Тревожна новина за плъзналия в Охранителна полиция коронавирус

 " Имаме проблем с много случаи на чиновници с ковид-19, по тази причина събитията постановат да предприемем съответните ограничения. Беше извършено заседание на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи, една от ограниченията е ограничение на полицейския запас, зает в защитата на тези мероприятия. Искам да успокоя сътрудниците, че няма тежки случаи, има позитивни проби ", това разгласи на брифинг комисар Радослав Стойнев, началник на " Охранителна полиция ".

Той разкри, че са засечени приблизително по пет - шест случая дневно с позитивни проби и такива, които се постанова да бъдат карантинирани. Това ще докара до съкращаване на служителите на реда на митингите. 

" Намаляването на полицейския състав ще докара и до по-голямо натоварване на тези, които сме на терен ", добави още Радослав Стойнев. Той разгласи и няколко случая на задържани по отношение на митингите:

" Засечено е лице, лепящо стикери по служебни коли на Българска национална телевизия, по случая е формирана кореспонденция. В утринните часове на днешния ден към 2 без пет полицейски чиновници в региона на Орлов мост виждат напрежение измежду протестиращите. Установяват, че лице от мъжки пол на 37 години е запалил една от тентите, арестуван е, формирано е досъдебно произвеждане. Призовавам жителите да съблюдаваме разпоредбите и нормите и да зачитаме правата и свободите на тези, които не са съпричастни към този развой, обръщам се и към жителите и гостите на столицата да не се придвижват в по-късните часове с персонални коли, тъй като е допустимо да попаднат в тапи, а в случай че попаднат в такава обстановка, да проявят самообладание ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР