Имаме предположение за мястото, на което е произведена стелбата.Тази сутрин

...
Имаме предположение за мястото, на което е произведена стелбата.Тази сутрин
Коментари Харесай

Комисар Живко Коцев: Имаме предположение за мястото, на което е произведена стелбата срещу Божанов

„ Имаме съмнение за мястото, на което е създадена стелбата.Тази заран завършиха първичните дейности по следствието. Установени са скъпи очевидци. Днес ще има спомагателен оглед на мястото и региона. Имаме съмнение за мястото, на което е създадена стелбата. То е близко. Днес ще се удостовери от кое място е станала стрелбата. “ Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Според очевидци става дума за 2 или 3 изстрела.

SafeNews припомня, че Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса бе разстрелян довечера в столичния квартал „ Горна Баня “. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то РПУ. Засега не е ясно кой е килърът и какъв е претекстът му.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние „ Кушлев ”. През 2008 година комисията му лиши имущество за 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Скандалният лъжец е заплетен в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Смята се даже, че посредством подправени документи Божанов се е домогнал и до част от активите на убития през 2014 година Борислав Манджуков.

„ Много хора са били подвластни от него. И под, и над него. Екзекуторите на Мартин Божанов – Нотариуса очевидно са бързали. Това място не е отдалечено, часът не е късен. Майка му е била там, това е очевидец. Изглежда ми преждевременно. Това съобщи по-рано журналистът и представител на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР