Имаме новина! Алисия не е бременна, въпреки сплетните и измислиците,

...
Имаме новина! Алисия не е бременна, въпреки сплетните и измислиците,
Коментари Харесай

Алисия призна дали е бременна

Имаме вест! Алисия не е бременна, макар сплетните и измислиците, които се тиражират по неин адрес. Нито бебе, нито почивка по екзотичните плажове се обрисуват това лято за дамата с благ глас, изпяла едни от най-големите шлагери в попфолка. Явно от новогодишната баница на певицата й се е паднала работата, т.к. безусловно цяло лято ще е ангажирана с новите си музикални планове и последната й модерно сбирка.

Много е несериозно да се вършат сходни заключения от една по необятна дреха.

От много време насам съм ангажирана с реализацията на песни и видеоклипове които замислям да излязат в един ден през месец май. Първоначалното ми предпочитание беше да бъдат повече на брой, само че ще се спра на към 5 най-вероятно. Защото по останалите има още да се работи, съобщи Алисия.

Ето какво показа тя за kliuki.bg във връзка слуховете по неин адрес:

Бранда ми за облекла AliceEvis също лишава огромна част от времето ми, защото имаме интерес от страни отвън границата на България и се работи доста в тази посока.

Почивка за лятото не възнамерявам и най-вероятно няма и да възнамерявам тъй като няма да ми остане такова свободно време ", показа тя пред наш кореспондент.

А ние чакаме с неспокойствие новите й части, за които се обзалагаме, че ще разбият музикалните ранглисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР