Имаме много идеи, които са в режим на подготовка и

...
Имаме много идеи, които са в режим на подготовка и
Коментари Харесай

Стефан Янев ще докарва газ от Африка


Имаме доста хрумвания, които са в режим на подготовка и в режим на подготвеност за реализация. Идеи за доставки на спомагателни количества газ – от източник, отвън Европа, от Африка. Това съобщи в изявление за „ Лице в лице “ водачът на „ Български напредък “.

„ Имаме концепция по какъв начин можем да поканим задгранични вложители, които да работят по тематики, свързани с българската стопанска система и енергетика. Инвеститори, които да се занимават в това число и с приватизацията на „ Топлофикация-София “, добави той.

„ Български напредък “ ще се отзове на поканата на ГЕРБ за диалози. „ Смисълът на политиката е в разговора и търсенето на решения. Предложението на ГЕРБ е почтено за почитание. С всичките модалности на това по какъв начин тъкмо ще се организират типовете диалози, ще отговорим реципрочно. Ще изпратим наши представители за присъединяване в подобен вид диалози – разговор за търсене на решение. Политиката е изкуството на опциите. Наше обвързване е да участваме във всички вероятни формати по този начин, че да търсим решение “, разяснява Янев.

Той съобщи, че няма партия, с която „ Български напредък “ не би водила диалози. „ Бихме могли да водим разговор с всички. Разговор и разговор с всички “, уточни водачът на „ Български напредък “.

На въпрос дали биха подкрепили държавно управление на ГЕРБ, макар че от партията на Борисов желаят България да изпрати оръжие на Украйна, Янев отговори: „ Разбира се, ние и сега изпращаме оръжие на Украйна. Като бизнес и сега го изпращаме. Като страна има решение на 47-ия парламент това да не се прави. От самото начало приказваме редом от действителността. Не виждаме водачеството на Европейски Съюз и водачеството в България. Оръжие дават тези, които имат “, разяснява той.

„ Ако действително тръгваме на война с режима на Путин и ръководството на Руската федерация, би трябвало да го създадем умишлено. Ако това е взето като политическо решение, всички сме в окопите, само че не това е диалогът, който имаме в нашата политическа конюнктура “, счита. Въпреки това, той не счита, че това ще е първият въпрос, който ще бъде подложен в Народното събрание.

Според него, инфлацията е пристигнала най-много, тъй като стопанските системи на Европа и света бяха затворени близо 2 години. „ Напечатаха се доста пари, които бяха пуснати в обращение “, посочи.

„ Няма да предложим държавно управление на малцинството в третия мандат, това просто е теоретично допустимо. От самото начало приказвам, че наличието в политиката е търсене на вероятни решения “, разяснява още водачът на „ Български напредък “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР