Имаме колебливо правителство, но много силен парламент. Помогнахме повече на

...
Имаме колебливо правителство, но много силен парламент. Помогнахме повече на
Коментари Харесай

Борисов пред конгреса на ЕНП: Имаме колебливо правителство, но много силен парламент

" Имаме нерешително държавно управление, само че доста мощен парламент. Помогнахме повече на Украйна повече, в сравнение с най-големите страни. Направихме повече от страни с по-големи благоприятни условия ", похвали се той.

" Диверсифицирахме България, от съветския газ, съветския нефт и съветското нуклеарно гориво ", сподели още Борисов.

" Със самочувствие мога да кажа, че се оправяме добре ", отсече водачът на ГЕРБ.

" Каквито и избори, каквито и вътрешнополитически проблеми да има една страна, тя не би трябвало да ги взема решение посредством другите. Канцлерът на Австрия го почитам доста и ще се видя с него. Обещавам, че ще създадем и вършим в този момент по този начин, че австрийците и европейците да бъдат сигурни в нашата граница. Нито България, нито Румъния заслужаваме живи хора да стоят с денонощия на границите. Това е екологична злополука, нали сме зелени към този момент ", съобщи Борисов.

" Човекът, който направи извънредно доста, направи Урсула фон дер Лайен. Искам да ви прикани, в този момент е моментът, изключително в това геополитическо положение на света, в този момент ни би трябвало мощен ръководител на Европейската комисия и на Европейския парламент. Тези две стоманени дами могат да се оправят. Урсула, нашата делегация на ГЕРБ/СДС ще даде всичките си гласове за теб ", заключи ръководителят на ГЕРБ.

 

 

Очаквайте детайлности

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР