Имаме известно намаление на броя на заразените при днешния отчет

...
Имаме известно намаление на броя на заразените при днешния отчет
Коментари Харесай

При растяща видимо зараза: Сачева със смешна математика, за да оправдае Борисов за ресторантите

Имаме известно понижение на броя на инфектираните при днешния доклад по отношение на вчерашния (1800 по отношение на 1925 като безусловно число и 13,81% по отношение на 14,05% на дневна база). Тази тематика е извънредно мъчно заради обстоятелството, че би трябвало да се откри правилният баланс, само че считам, че в случай че заведенията за хранене се отворят със съответните ограничавания, няма да има проблем. Това съобщи общественият министър Деница Сачева по тематиката ще отворят ли заведенията за хранене и заведенията на 1 март, както.
Всъщност към този момент 19 от 28 области в България са в така наречен алена зона по заболеваемост – 120 души на 100 000 население за 14 дни. А в границите на 200 и повече разболели се на 100 000 души, която беше посочена от здравния министър Костадин Ангелов като граница за вероятно стягане на ограничения, към този момент има 10 области, Ямбол и Благоевград са на една крачка от тази граница. Подробности в точни цифри!
 Здравният министър има вяра, че имунизационните паспорти няма да анулират ПСР тестванията и карантината при пътешестване в Европейски Съюз Здравният министър има вяра, че имунизационните паспорти няма да анулират ПСР тестванията и карантината при пътешестване в Европейски Съюз
Ваксинационните паспорти наподобява няма да анулират условието за PCR проби (ПСР) и карантина при пътешестване в страни от Европейския съ...
Не мисля, че единствено 20 компании ще получат обещаната цялостна помощ от 150 000 лв. – би трябвало да питате Национална агенция за приходите, продължи Сачева пред Нова телевизия по отношение на държавната помощ като % от годишния оборот. От думите ѝ излезе, че коронапомощите фактически отсяват сивия бранш в стопанската система ни, само че остава въпросът кой сив бранш и съгласно какъв мащаб.
Сачева стигна до изказване, че работодателите ѝ споделили, че доста млади чиновници не желали да бъдат обезпечавани на цялостния си приход, а желали пари на ръка в този момент. На въпрос дали това не значи съмнение в пенсионната система, общественият министър се съгласи, че това е една от тезите.
Не сме оповестили още предизборната ни стратегия, няма да разясня с съответни цифри, само че не е висока летва да има над 1200 лв. минимална заплата до края на идващия мандат, разяснява още Сачева.
" Толкова съм, колкото е нужно ", сподели Сачева в отговор на въпрос: " В джипката за какво не ви виждаме постоянно "? И посочи, че когато се прави политическа работа по време на предизборната акция, ръководещите не би трябвало да употребяват държавен запас.
 Колко заведения за хранене оцеляха и ще отворят на 1 март? Колко заведения за хранене оцеляха и ще отворят на 1 март?
Ресторантите се надяват управляващите да им разрешат да отворят на 1 март, само че към този момент не е ясно какъв брой от тях ще съумеят да рестартират активност...
Борисов:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР