Имаме екип от около стотина души, като с изключение на

...
Имаме екип от около стотина души, като с изключение на
Коментари Харесай

Лидерът на Единение“ Иван Христанов: В нашата партия няма спусанти отгоре“

Имаме екип от към стотина души, като като се изключи съпредседателя Иван Манев, не сме взимали хора от други партии, които са разпознаваеми. Но няма и лица, които са ни спуснати от горната страна, разяснява през днешния ден пред Би Ти Ви водачът на най-новата политическа групировка „ Единение ". Христанов напусна партията на Кирил Петков и Асен Василев малко преди последните парламентарни избори през април. При тяхното ръководство беше народен представител и зам.-министър на земеделието.

Христанов уточни, че сега има 2 млн. души, които не гласоподават, и 108 000, които избират „ не поддържам никого ". " Това е функционалност на единство на хората, които не припознават в представители във властта тематиките, в които те имат вяра, че са значими ", добави той. Христанов разгласи, че неговата групировка желае да стартира да води диалози по значимите тематики на обществото

По тематиката „ помощ за Украйна " разгласи, че би трябвало да се търси народен консенсус, като акцентът е върху филантропичната помощ. Що се отнася до въвеждането на еврото, Иван Христанов е на мнение, че диалогът би трябвало да се води експертно, а не популистки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР