Имаме една Родина. Тя не участва в никакви административни разправии,

...
Имаме една Родина. Тя не участва в никакви административни разправии,
Коментари Харесай

Щикът, обърнат навътре, е по-страшен от вражеското нападение

Имаме една Родина. Тя не взе участие в никакви административни разправии, не лежи в купища бумаги в кабинетите, даже не се мери с броя на жертвите или грешките. От всичко това не става по-малко Родина. Бойците на “Вагнер ” проляха горещата си кръв, потеглиха непобедени и всички (включително и аз) се възхищавахме на тяхната храброст, героизъм и умения. Истински подвиг.

Но помнете, може би, остарялата мисъл на нашия мъдрец Григорий Померанц: „ Дяволът стартира като пяната на устните на ангел, който е влезнал в борбата за свята обективна идея. Всичко се трансформира в прахуляк - и хора, и системи. Но духът на омразата в битката за обективна идея е безконечен ”.

" Ангели " или " Вагнер "? Те се назоваха „ най-хубавите в пъкъла “. И даже в случай че внезапно се съгласите, затваряйки очи, че не, те не са срещу страната, а за нея; те просто желаят да " санкционират " военачалниците.

По време на война щик, извърнат във вътрешността, е неведнъж по-страшен от врага. Уж неприятни боляри, неприятни командири - дано ги сложим на вилите, на щиковете. Минавали сме през това. Всеки подобен поход “за правдивост " нанася страшна смъртна рана на страната.

Вече се е проливала съветска кръв на съветска земя. Дяволът е въртял лоста на месомелачката. Отново нашата кървава история ни слага пред избор, очевидно ориста ни е такава - да си устройваме един път на 100 години тестване на омразата към своите и себе си.

Ще се запитаме за незаконните неточности и неверните калкулации по-късно, ще поправяме, почистим, изправим. А в този момент най-важното е да останем хора и жители. Да подкрепим своите татковина и президент.

Бунтът и гражданската война са най-лесният и привлекателен късмет за враговете да ни унищожат. Не на вятъра креатурите от „ доброволческия отряд “, който неотдавна мазета нашите цивилни в Шебекино, са толкоз щастливи от „ марша на справедливостта “, не на вятъра поляците, британците и американците претеглят възможностите за разтрошаване в Русия тъкмо в този момент. Кой ще застане на пътя на украинските кръвопийци и колаборационистите, до момента в който руснаците въодушевено се избиват " за истина "?

Да се разреши на " Вагнер " да вземе властта е еднакво на революция, по същия метод да се унищожи " Вагнер " е еднакво на революция. Но опитът за бунт към този момент се е случил, колелото се е завъртяло: към този момент не е допустимо да го „ навием назад “ и да считаме, че “нищо не се е случило ”.

Президентът и хората, които са безусловно правилни на клетвата и Божията помощ – това ще ни избави. Такива има доста, повярвайте ми.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР