„Имаме добри новини. Бяхме настроени позитивно, тъй като внимателно анализирахме

...
„Имаме добри новини. Бяхме настроени позитивно, тъй като внимателно анализирахме
Коментари Харесай

Румен Гечев: ИТН се отказват от приватизацията на ББР и концесията на магистрали


„ Имаме положителни вести. Бяхме настроени положително, защото деликатно анализирахме икономическата стратегия на Има Такъв Народ и видяхме, че техните съществени стълбове за осъществяване на икономическа политика в кратковременен и дълготраен интервал съответстват с нашите визии от последните години. Причините за това е, че и двете страни са употребили опитите на страните-членки на Европейски Съюз и техните стопански политики.” Тоза съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” проф. Румен Гечев след съвещания с Има Такъв Народ. Той посочи, че от левицата са създали подробен разбор и са открили, че имат съвпадения на отзиви.

„ Имаме и разлики от позиция на това, че при последващи срещи, на оперативно равнище, би трябвало да се изработят съответни принадлежности за реализация на общи идеи”, изясни Гечев. По думите му такива принадлежности ще бъдат свързани с подоходна политика, стимулиране на хората с най-ниски приходи, фокус върху дребните и междинни компании и по какъв начин страната може да помогне на бизнеса в тези сложни условия, както и възстановяване успеваемостта на регулативните органи.

На въпрос за концепцията на Има Такъв Народ за концесиониране на „ Автомагистали” и приватизация на ББР, Гечев сподели: „ Още в самото начало те споделиха, че нямат в програмата си подобен детайл и това е била концепция на предния претендент за министър председател.”

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР