Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво

...
Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Не е възможно да се стигне до успех в преговорите за нов кабинет

Имам усещане, че това са хора, които не знаят какво желаят. Те не могат да се схванат със самите себе си, пък какво остава с някой различен. Това са първите предпоставки за триумф на едни договаряния. Така водачът на " Движение 21 ", част от коалиция " Левицата! ", Татяна Дончева разяснява преговорния развой сред сътрудниците във властта за ново държавно управление.
Дончева е уверена в доста висока степен, че не е допустимо да се стигне до триумф в договарянията за ново държавно управление:
" Всички желаят властта. Разпределението на гласовете не позволяваше на никой да я има самичък. ПП-ДБ имат искания, които са изцяло несъответстващи на гласовете, които имат - да ръководят еднолично. Употребяват принадлежности, като да вземем за пример, искане от външните фактори да натискат евентуалния им съдружен сътрудник, да го плашат с " Магнитски ", с игнориране на ГЕРБ в интернационален проект, с репресии върху основни фигури... "
Татяна Дончева не е уверена, че Бойко Борисов има максимален интерес изборите на 9 юни да са 2 в 1, а не едно след друго:
" Той е един от факторите, който ще реши в последна сметка кое му е по-добре. Аз мисля, че ПП-ДБ имат по-голям интерес от избори 2 в 1. те ще смъкнат доста резултата, само че може би разчитат, че това въпреки всичко ще ги закрепи. След това ръководство считам, че " Демократична България " ще претърпи най-сериозни вреди, тъй като за тях партньорството с " Продължаваме Промяната " е токсично. В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, по-смислени и по-здраво стъпили на земята, само че се размиха необратимо в това, което се случи. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР