Имам страхотно отношение към живота. Знам как да запазя спокойствие

...
Имам страхотно отношение към живота. Знам как да запазя спокойствие
Коментари Харесай

Феновете искат да знаят: Планира ли сватба любима турска актриса

" Имам ужасно отношение към живота. Знам по какъв начин да запазя успокоение във всяка обстановка. Е, не поставям доста старания. Въпреки че не съм сигурна, че спокойствието е толкоз хубаво нещо. Може би този прикрит яд се умножава и експлодира в мен. “ Това призна преди дни хубавицата Ханде Ерчел, която навлиза в десетата година от кариерата си.

С повече от 31 милиона почитатели единствено в Инстаграм, актрисата, която е фаворитка и на българските фенове, е измежду най-обсъжданите в обществените медии. Думите й пред турски медии бяха споделени и пресподелени с подобен възторг, че това я трансформира в най-рейтинговата актриса на седмицата. Последната роля, в която Ханде Ерчел се вживява, е сериозна – като отношението към живота, за което тя приказва. 

Със строга визия, нетипично съсредоточена и дори намръщена, тя влиза в облика на прокурорката Лейля Гедиз, която преди малко се е върнала в Истанбул и не знае, че делото за ликвидиране, което е поела в първия ден, и мъжът, който е срещнала отново тогава, ще трансформират целия й живот. Сериозна промяна ще претърпи и тя самата. След като е загърбила брат си поради осъществено от него закононарушение, тя ще осъзнае, че й следва най-сериозното тестване – да чуе имената на близки хора в тази ситуация, който е поела. 

Най-популярният новинарски водещ в Турция Кенан Йозтюрк е наследник на основния прокурор Туран, с който Лейля и също се интересува от този случай. Пътищата на двамата ще се пресекат, а когато стане ясна повода за убийството, ще пристигна ред на въпроса дали закононарушението в действителност не е мъжество. Разбира се, любовта на Лейля и Кенан също е сложена на тестване – традиция в турските сериали е там, където са двама, да има и трети. 

В действителния живот, където Ханде Ерчел рядко е начумерена, няма място за трети. Докато почитателите й провеждат разнообразни виртуални празнувания на кръглата годишнина от кариерата й, тя, по всичко проличава, съществено се е запътила към нов стадий от връзката си с милионера Хакан Сабанджъ. Всички чакат тя да последва образеца на колежката си Алина Боз, която мина под венчило с милионера плейбой Умут Евирген. Все повече знаци има, че наследникът на многомилионно положение, предприемач и красавец Хакан Сабанджъ се готви да предложи брак на обичаната си. Двойката е дружно повече от година и явно Ерчел е доста щастлива в тази връзка. Луксозният метод на живот, който споделя с почитателите си, й отива. Но от време на време провокира и недоверчиви мнения. Не липсват отзиви, че тя е следващата Пепеляшка, хванала принца, на който му стяга чепикът и не желае повече мимолетни връзки в живота си, тъй като е съзрял за семейство.

Миналата година двамата бяха изловени от папараци в Италия да се целуват. Наскоро бяха дружно и на отмора в Бали, където не криеха възприятията си. Радващото е, че актрисата не е лакомец и не крие и най-малките детайлности от живота си. Въпрос на време е да забележим Ханде Ерчел в сватбена рокля. Ние и още 31 милиона почитатели. 

Ханде Ерчел изигра основната роля на Еда в сантименталния сериал " Почукай на вратата ми “, който провокира възторг в доста страни по света. Партньор на Ханде Ерчел в този сериал и реализатор на основната роля на Серкан Болат беше известният артист Керем Бюрсин, с който имаха и по-топла връзка. " Почукай на вратата ми “ завърши излъчването си с край на 52-рия епизод на 8 септември 2021 година по Fox TV. 

Ханде Ерчел е фаворитка на българските фенове и с ролята на Селин в трагичния сериал " Дъщерите на Гюнеш “.

В интервала от 2017 до 2018 година Ханде Ерчел изигра и основната роля на Хазал в трагичния сериал " Черна перла “, в който основната роля бе Толгахан Сайъшман, напомня " Телеграф ". В края на 2019 година Ханде влезе в обувките на Азизе Гюнай в екшън сериала " Азизе “. Там тя играе с Бура Гюлсой, който вля живот на воин на име Картал. За страдание заради невисок рейтинг сериалът " Азизе “ завърши скоропостижно, без никакъв логически край.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР