Имам смъртна присъда от руската мафия.“Това разкритие направи за сефте

...
Имам смъртна присъда от руската мафия.“Това разкритие направи за сефте
Коментари Харесай

Музикантът Денис Ризов получавал заплахи

" Имам смъртна присъда от съветската мафия. “

Това разобличаване направи за сефте след 60-ия си рожден ден Денис Ризов. Фронтменът на паметната тайфа " Ахат “, пристигнал на бял свят като Даниел, е уверен, че за главата му още оферират 100 000 $.

Бившият на Наталия Симеонова са забърква в спекулация с руско-българска компания още при започване на 90-те. Тогава той е докаран до банкрут, тъй като изпраща стока на въпросната компания, само че оттова не му заплащат и стотинка.

" Отидох да си диря моето, само че се оказа, че в Русия, с цел да се схванеш с колегата си, би трябвало да пристигна твоята мафия. Стана много комплицирано “, спомня си Ризов.

Топмузикантът и екстелевизионен продуцент, който от години живее в Тампа, Флорида, се стреснал и от заканите, които получил в този интервал. Бил предизвестен, че в случай че продължава да си дири парите, има действителна заплаха да приключи като сътрудника си от естрадата Петър Чернев. През пролетта на 1992-ра изпълнителят на " Мъко моя “ отпътува за Москва, където се надявал да уреди свои взимания за продукция на компанията си. Вместо това Чернев става жертва на злокобна злополука в центъра на съветската столица. Тялото на артиста е безусловно, размазано, написа Хотарена.

" Трябваше да го изстъргваме надали не с лъжичка от асфалта “, описват хора от екипа спасители. Те потръпват и до момента, без значение че специалността им ги е сблъсквала със стотици кошмарни случаи. Според съветски криминалисти в жестоката разпродажба на Чернев се " четял “ почеркът на съветската мафия. Автомобилът, в който се возел той, бил притиснат от два бетоновоза и сплескан до неразбираемост.

Денис Ризов минимум от всичко желал за себе си подобен драматичен процес на нещата. Той споделя още, че години откакто изгорен с крупната сума, при него продължавали да идват яки момчета от силовите групировки, които му напомняли за избраната сума за главата му -100 000 $.

За да се отърве от премеждията, на " бащата “ на " Ахат “ му се наложило да замине чак в Америка. Още през 1994-та той съумява да си обезпечи билет за международното по футбол и отпрашва сякаш на екскурзия в Съединени американски щати. " Запознах се с качествени хора и започнах да работя там. И до през днешния ден не преставам “, споделя Ризов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР