"Имам си вече един истински мъж." Това заяви фолкпевицата и

...
"Имам си вече един истински мъж." Това заяви фолкпевицата и
Коментари Харесай

Луна се похвали: Намерих си истински мъж!

"Имам си към този момент един същински мъж. " Това съобщи фолкпевицата и безконечен претендент за президент Луна, оповестява "България през днешния ден ".

През последните дни в персоналния ѝ живот бушуват стихии и вихрушки, откогато тя напусна някогашния си другар Горан, обвинявайки го в приложимост на опиати.

Към сегашния миг Луна недвусмислено загатва, че има нова възлюбена, с която напълно скоро публично ще се разкрият.

"Чувствам се божествено, както постоянно! По-красива и влюбена съм от всеки път! Искам да благодаря на всички мои почитатели за многочислените дарове, стотици позвънявания и неотслабващ интерес към мен! Благодаря за неизчерпаемата любов, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте напълно скоро най-новия ми план за вас, който се прави за пръв път в България и е нещо невиждано до момента ", съобщи в типичния си жанр изпълнителката.



Тя добави, че в нейната кола има място единствено за същински мъже и към този момент един подобен е до нея. Русата фолкпевица добави още гордо, че тя не е жена за един мъж. Мъжът, който до неотдавна беше публична половинка на Луна - Горан, е взел свръхдоза и бил на косъм от гибелта, разгласи неотдавна пред изданието емблематичната фолкфурия. Потърсена за коментар по отношение на спекулациите за разлъка, Луна нито удостовери, нито отхвърли.



"Любовта не прави оценка, тя ревизира и тогава лъсват всички истини. Мога да понеса всичко в името на любовта единствено Горан да влезе в правия път ", сподели тя. Пред вестника Луна показа, че до момента в който са на отмора в Австралия, Горан за малко не предава Богу дух, откакто взима свръхдоза.

По нейни думи младежът е в наркокомуна в Испания, където за него се поставят специфични грижи. "Това е манастир в малко село с голям потенциал за лекуването на извънредно пристрастени! Комуните там са под егидата на краля и са предоставени всички нужди за добър краен резултат. Там Горан ще упражнява физически труд, земеделска работа, под строго наблюдаване. Ще го навестявам от време на време и ще платя всичките нужни разноски до цялостното му изчистване от опиатите ", изясни певицата с упоритости за президент. Дали в този момент, когато има нов мъж до себе си, нещата са се трансформирали, не излиза наяве.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР