"Имам си двойничка!"Това написа Радост Тодорова под снимка на Цветелина,

...
"Имам си двойничка!"Това написа Радост Тодорова под снимка на Цветелина,
Коментари Харесай

Ето коя ВИП дама е двойничка на Цвети от Фермата

"Имам си двойничка! " Това написа Радост Тодорова под фотография на Цветелина, участничка в най-новия сезон на "Фермата ". Джой, както е псевдонимът на Мис България 2015, реши даже да си купи тв приемник, с цел да следи изкъсо какви ги прави двойничката й в риалитито. Радост Тодорова е родена във Враца. Завършила е в ПМГ ''Акад. Иван. Ценов ", профил математика. През 2014 година младото момиче печели купата „ Мис Национален тим “ като представител на родния си град и след това показа сполучливо страната ни на състезанието "Мис Вселена ".



Тогава тя завоюва сърцата на хиляди по целия свят с непринудената и откровена реакция, която сподели към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах, когато я подкани да отиде и да вземе короната си. Цветелина Лозанова е на 26 години, от София, афилиейт управител. Красива и прочувствена. Или обича мощно и до дъно, или остава безусловно безразлична. Не понася лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението й. Лошото отношение е в положение да я трансформира от ангел в призрачен сън.

Голямата болежка в живота й е гибелта на татко й, а кумир е борбената й майка. За нея най-важно е да се развива и счита, че няма компликация, с която да не може да се оправи. Цветелина харесва приключенията и желае да потвърди силата си. Въпреки нежното си лъчение не е нежна и беззащитна. Във „ Фермата “ ще се опита да опровергае клишето, че красивите дами са глупави и не могат да се оправят сами в живота.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР