Имам конкретна информация за листи, хора и региони, където ГЕРБ

...
Имам конкретна информация за листи, хора и региони, където ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ пускат на терена формации за разсейване на гласове

Имам съответна информация за листи, хора и райони, където ГЕРБ са съумели да подредят претендентите на някои от обединенията, както и да пуснат на терена няколко обединения за отклонение на вниманието за разпръскване на гласове и за вкарване на хора, които са под техен надзор. Това съобщи претендентът на "Изправи се! Мутри вън! " Татяна Дончева.

Даже официално да не принадлежат на ГЕРБ, това са хора, които ГЕРБ държи било с компромати, било с пари, било с други механизми, с цел да обезпечат пробива на тези евентуални обединения, разяснява още Дончева.

Тя даде образец с обединението, в която взе участие "Изправи се! Мутри вън! ", която се състезава дружно с друга групировка със прилежащ номер. Според нея това "съседство " е доста съмнително. "Анализирайки кой стои зад тази работа, мога да си направя някои заключения ", добави тя пред бТВ.

Видинчанката Росица Кирова води листа на ГЕРБ. Адвокат на Кирова пък оглавява листа на Слави Трифонов. "Вярвайте ми, ребусът е доста комплициран ", разяснява Дончева и добави, че всички простотии от локалните избори се придвижват на национално равнище и на парламентарния избор.

"В тези избори е изключително неотложно да се обезпечи наличието на парламентарни групи, които да не служат за патерица на ГЕРБ и ще положа всички старания това да не се случи, нито в нашата коалиция, нито във вероятния парламент. Приемете, че моето присъединяване в политиката сега е краткотрайно ", безапелационна е тя.

"Марешки е образец за патерица на ГЕРБ, за гласоподаване на основни въпроси. Това е методът на работа и до момента в който те са на власт, това ще е ", добави тя.

Дончева напомни, че с Мая Манолова към този момент са били депутати. "Познавам я от 2005 година Това ни свързва. Аз няма да бъда по-различна от себе си. Била съм три мандата в Народното събрание. Продължавам да настоявам, че нямам нико общо с поправката за Ванко1. Аз съм известна като пореден човек, който пази някакви полезности ". акцентира тя.

"Всички клиенти на Специализирания съд - известни и незнайни, са вкарани поради спор с ГЕРБ. Как си обяснявате случая с Васил Божков, на който са опростени 700 млн. с присъединяване на финансовия министър и Борисов? Фактите, които споделя, не могат да бъдат оправдани. Привидно всичко е станало законно, с присъединяване на шефката на бюджетната комисия, на финансовия министър. Фактите, които Божков споделя, намират опора в живота. Божков споделя с повече обстоятелства от Цветан Василев ", сподели още Дончева.

По думите й откогато ГЕРБ е на власт, към този момент 10 години, доверието в Народното събрание е безусловно занулено. "Те докараха българското законодателство до нивото на Средновековието. Това въздейства върху всичко - върху целия бизнесклимат, върху сигурността на дребни и огромни бизнесмени. Законодателната активност се употребява, с цел да бъдат изкрадени бизнесите на хората, употребява се за принуда и насилничество. Време е да се постави завършек на всичко това ", съобщи юристът.

Татяна Дончева уточни, че площадът изиска "Мутри вън " и промяна на основния прокурор. "С това би трябвало да се стартира. Нашата цел е влизане в Народното събрание с една парламентарна група. Не считам да закупувам нито покровители, нито наблюдаващи. Не считам да употребявам плакати и заплащам санкции. Едни дребни ракламни материали ще ми свършат работа. Тази коалиция може да бъде бариера ГЕРБ да си направи коалиция ", приключи Дончева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР