Имало микрочип, но не било регистрираноСемейство получи изненадата на живота

...
Имало микрочип, но не било регистрираноСемейство получи изненадата на живота
Коментари Харесай

Куче намира стопаните си след 5 години

Имало микрочип, само че не било записано

Семейство получи изненадата на живота си, когато откри, че обичаното им куче, което е изчезнало преди 5 години, тази седмица ненадейно се озовава в подслон за животни в Северна Каролина.

Именно приютът показа вълнуващата вест в формалната си Facebook страница. Те написаха, че няма по какъв начин да бъдат по-щастливи, откакто са съумели да другар черно-бялото кученце - Зоуи, със стопаните му, след 5-годишна разлъка.

На фотосите, които пусна приютът, Зоуи и фамилията също наподобяват разчувствани от срещата си.

На 16 август кученцето, което мислили за бездомно, е вкарано в приюта. Въпреки че в следствие разкрили, че има микрочип, чиновниците разбрали, че Зоуи е нерегистрирана, тъй че идентифицирането на нейните притежатели било съвсем невероятно.

Все отново това не ги стопира да търсят старателно, провеждайки телефонни диалози с други приюти и клиники, с цел да дефинират къде е подложен чипа на четириногото.

След голям брой позвънявания, граничещи с безкрайността, най-сетне научават кои са законните притежатели и се свързват с тях.

Когато научава прелестната новина, фамилията не губи време и незабавно се качва в колата, с цел да прибере домашния си любим. Снимки в " People " демонстрират прочувствената среща на Зоуи с нейната дребна собственичка.

И кучето, и детето наподобяват на седмото небе от благополучие, че още веднъж имат опцията да бъдат дружно. " Момиченцето не можеше да чака да изведем Зоуи през вратата, с цел да я прегърне ", написа в приюта, пожелавайки им още доста щастливи мигове.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР