Имало едно време в Холивуд се появи в момент, когато

...
Имало едно време в Холивуд се появи в момент, когато
Коментари Харесай

Последният филм на Тарантино вече и под формата на книга

" Имало едно време в Холивуд " се появи в миг, когато всички подлагаха на критика киното и бурно се обсъждаше съществуването на нискокачествени филми, които ни заливат. Продукцията зарадва почитателите на Тарантино, като сподели, че колкото повече остарява един човек, толкоз по-добър усет би трябвало да прояви, с цел да се наслаждения уместно на живота. Великият режисьор за следващ път се надсмя над политическата уместност, която ни беше изтикала някъде по краищата на нещата.

Две години след излизането на кино лентата " Имало едно време в Холивуд " по кината, се случи нещо не по-малко вълнуващо -  Тарантино трансформира историята от кино лентата в книга по този начин, както единствено той може.

„ Имало едно време в Холивуд “ наброява 400 страници и наблюдава огромна част от разговорите и сюжета на кино лентата, само че включва и някои нови детайли. Любопитен похват е, че в книгата краят на кино лентата е преместен първоначално.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lou Rusconi (@lourusconi)

Хартиеното издание споделя за живота на двамата основни герои - Леонардо ди Каприо и Брад Пит - залязващата уестърн звезда Рик Долтън и каскадьорът Клиф Бут. Книгата разкрива елементи от живота им преди кино лентата, само че предлага и пресен взор към бъдещето. За написването й Тарантино употребява като ентусиазъм романизираните филми, известни през 70-те години на 20 век.

Издателството, което разгласява книгата, я разказва като: „ Дългоочакваното първо художествено произведение на Куентин Тарантино - по едно и също време занимателно, сочно и брутално - постоянно изненадващо, от време на време шокиращо. “

Книгата излиза в книжен, електронен и аудиоформат. Романът дръпва завесата към богатото въображение на режисьора, а отклонението от сюжета дава обещание да е свежо и закачливо. Междувременно Тарантино възнамерява и написването на научнопопулярна книга, взаимно с кинокритичката Полин Кейл, в която ще ни направи съпричастни към размишленията си за киноиндустрията. Талантливият режисьор ловко взима една концепция, въплъщава я в облик, а по-късно тя има навика трайно да се загнездва в съзнанието ни, без признаци скоро да го напусне. Героите му са пълнокръвни и оживяват върху страниците, а разказваческият му гений постоянно знае по какъв начин да изпъкне.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hachette Australia Books (@hachetteaus)
 8 любопитни обстоятелството за дълго чакания филм на Тарантино
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР