Имало дни ,в които тя била само с 50 стотинки

...
Имало дни ,в които тя била само с 50 стотинки
Коментари Харесай

Разтърсващо: Всички Гледаме Нина От Hell’S Kitchen, Но Никой Не Подозира За Тежката Съдба На Участничката! Ще Ви Просълзи!

Имало дни,в които тя била единствено с 50 стотинки дневно, които не й стигали за нещо. С тях се чудела дали да купи половинка самун за децата си или нещо друго за децата си.

Големият й наследник към този момент е зрелостник и към този момент е поел по нейните стъпки. Братчето и сестричето му са възпитаници и той се грижи да им подготвя ястие.

Тази вечер в Hell’s Kitchen България началник Виктор Ангелов ще сложи нови тествания пред състезателите. Топ готвачът ще сложи на тестване бързината и сръчността на готвачите. Той ще сложи един против различен синия и аления тим при правенето на палачинки.

След прочувствената му тирада предходната седмица сини и червени ще дадат всичко от себе си, с цел да не го разочароват още веднъж.

Палачинките са обичани ястия, само че приготвянето им изисква умения и централизация. А експертите ще имат единствено половин час, с цел да подготвят съвършените палачинки.

Победителите в надпреварата ще отмарят като играят пейнтбол, а другите ще би трябвало да чистят и бланшират 40 кг прясна коприва, написа разкрития.ком.

Вечерната резервация щее първата опция дали участници в конкуренцията заслужават да бъдат в кухнята на началник Ангелов. Тази вечер ще има непредвидени обрати, други ще вършат неточност след неточност.

В края на вечерта по-слабия тим ще излъчи двама номинирани, а топ готвача ще каже кой ще се бори за оставяне в тима идващия път.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР