Имали ли сте усещането, че вашата дамска чанта е като

...
Имали ли сте усещането, че вашата дамска чанта е като
Коментари Харесай

5 неща, които задължително трябва да имате в чантата си през лятото

Имали ли сте чувството, че вашата дамска чанта е като чантата на Мери Попинз? Дамската чанта от дълго време се е трансформирала в продължение на ръката за доста дами.  

В нея може да се побере всичко – от мобилни телефони и ключове до типично женски неща като тампони за „ тези дни от месеца ” и гримове. В огромните летни горещини обаче има някои неща, които наложително би трябвало да участват във всяка дамска чанта.

И недейте да се притеснявате дали ще има задоволително място за тях във вашата чанта, тъй като и това лято на мода са чантите с величина на пазарски торби. Така че ето ги 5-те неща, които наложително би трябвало да участват в твоята дамска съкровищница.

1. Слънцезащитен крем

Лятното слънце е извънредно мощно и може да аргументи неприятно изгаряне на кожата. Ако желаете да предотвратите неравномерното изгаряне и зачервяване, по-добре си носите дребен флакон слънцезащитен крем в чантата. Така постоянно ще можете да се намажете и ще се предпазите от неприятно изгаряне вид „ потник ” или „ пай ръкав ”.

Малките тубички със слънцезащитен крем са предопределени точно за носене в чанта. Те постоянно могат да се натикан в някое от скришните джобчета и никой даже да не разбере, че носите сходно нещо. При избора на  крем би трябвало да сте доста деликатна. Експерти предлагат дамите с по-светла кожа да заложат на крем с по-висок фактор.

2. Слънчеви очила

Сигурна съм, че този аксесоар участва в чантата ви целогодишно, само че през летния сезон на него се обръща по-голямо внимание. Слънчевите очила са извънредно значими и обратно на всеобщото мнение, да, те могат да ни предпазят от слънчасване.

Моделът на слънчевите очила може да бъде доста разнороден. От по-големи очила, окичени с всякакви камъчета по рамките до очила с дребни стъкла и изчистени рамки. Техният избор зависи напълно от усета ви. Като цяло се предлага дами с по-широко лице да носят очила с огромни стъкла, само че изчистени рамки. Дамите, чието лице е със сърцевидна форма биха могли да заложат пък на очила с по-малки стъкла.

Независимо какъв ще бъде вашият избор, този аксесоар е наложителен всяко лято, а къде по-добро място да го приберете от дамската ти чанта.

3. Мокри кърпички

Всяка дамска чанта би трябвало да съдържа най-малко един пакет мокри кърпички. През лятото те могат да бъдат извънредно потребни, защото работят освежаващо, почистват кожата от мръсотията и в случай че сте прекарали дълго време на открито под жаркото слънце с тежък декор дьо загар, ще ви бъдат от огромна изгода да пооправите разтеклия се грим.

Допълнителна екстра е, че всички мокри кърпички са с прелестен мирис, който при приложимост продължително остава върху кожата. Мокрите кърпички освен почистват кожата от мръсотията, само че и я хидратират. Те са незаместим източник на ободряване в летните жеги, а пакетчетата са извънредно компактни и подобаващи за дамска чанта.

4. Дезодорант

Излишно е да акцентирам преимуществата и нуждата от този артикул. Неговото наличие в дамската чанта е наложително, а през летните месеци е дори обезателно. Динамичното всекидневие в композиция с лятната горещина може да докара до неприятно изпотяване. А какъв по-добър метод да се оправим с този проблем от потреблението на дезодорант?

Изборът на дезодорант е доста самостоятелен, само че въпреки всичко е хубаво в летните горещини да не се прекалява с тежки и мощни аромати.  Препоръчителни са дезодоранти с мирис на  цветя.

5. Шал за косата

Това лято шаловете за коса са същински шлагер. Те отиват, както в случай че сте с дълга коса, по този начин и в случай че прическата ви е къса. Те са направени от тънки материи, които ще ви държат ветровито и ще ви предпазят от слънчасване, в случай че стоите дълго време на открито.

Има разнообразни способи, по които бихте могли да ги вържете, с цел да изглеждате доброволно и съблазнително. Най-разпространеният е да пъхнете и завършете шала изпод под косата си, само че според от настроението може да експериментирате и с нещо по-оригинално.

Шаловете за коса са в разнообразни цветове и са съвършен аксесоар към всеки тоалет. Препоръчително е, в случай че сте с тъмна коса да наблегнете на по-ярките тонове като цикламено или оранжево. Най-удобното нещо при шала за коса е, че в случай че внезапно ви омръзне, незабавно можете да го свалите и пъхнете в чантата.

Как при такова улеснение човек да не стартира да носи шал за коса?

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР