Имахме своята категорична позиция за изпращането на оръжие в Украйна,

...
Имахме своята категорична позиция за изпращането на оръжие в Украйна,
Коментари Харесай

Филип Попов: Заради БСП не беше изпратено оръжие за Украйна

" Имахме своята безапелационна позиция за изпращането на оръжие в Украйна, тъй като това би ни въвлякло във войната. Евентуалното поправяне на танкове и военна техника, което е нестабилно ще се извърши, е напълно различен, тъй като не се знае дали имаме опциите за това. Ако зависеше от Българска социалистическа партия такова решение нямаше и да има. Заради нашата партия не беше изпратено оръжие за Украйна ". Това съобщи за " Офанзива " зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Филип Попов.

По думите му Българска социалистическа партия са създали отстъпки в договарянията. " В рамките на обединението успяхме да създадем най-социалния бюджет от години насам ", акцентира той.

Според него планът на Стефан Янев не съставлява заплаха за Българска социалистическа партия. " Много такива планове са се появявали. Той беше един от " ястребите ", които вкарваха в Министерски съвет решения за защита на въздушното пространство, само че говореше за напълно друго ", разяснява Попов.

И добави, че за Българска социалистическа партия са значими приходите на хората, цената на горивата, с какво да подкрепят бизнеса и жителите. " Имаме съдружно съглашение, което се извършва, тъй че няма проблеми. Северна Македония е " алена " линия, дружно с Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР