Имахме 4-5 ситуации да вкараме гол. Това е наш стар

...
Имахме 4-5 ситуации да вкараме гол. Това е наш стар
Коментари Харесай

Стоилов: Спечелихме първото полувреме, предстои труден мач в София

Имахме 4-5 обстановки да вкараме гол.

Това е наш остарял проблем. Допуснахме една офанзива на съперника. В евромачове, в които имаш предимство е позитивно. Спечелихме първото полувреме, следва ни сложен реванш в София, който също би трябвало да изиграем по най-хубавия метод “, разяснява Станимир Стоилов след срещата с „Хамрун“.

„ Да ви кажа, че и този гол е победа. Важно беше да отбележим гол. Успяхме в последната секунда. Сега не би трябвало да съжаляваме или да мислим. Трябва да мислим за възобновяване. „Левски“ няма право да не вземе мач. Левски би трябвало да играе гордо, да бъдем умни и дисциплинирани. Когато си победил, домакинския мач може да изиграе неприятна смешка “, добави още треньорът на „ сините “.

„ Казах, че двата тима са на едно равнище. Който извърши техническите хрумвания той ще завоюва. Ние успяхме. Трябва да изиграем втория мач по-добре от първия. Левски ще играе футбол. „Левски“ би трябвало да мине в другия кръг “, сподели още Стоилов.

„ Срещу „Пирин“ няма да бъдем кой знае какъв брой свежи. С оглед на това, че към този момент отложихме два мача имаме хора, които да вземат присъединяване. Няма да се оплакваме. След евромачовете казусът е прочувствен, а не физически. Имаме играчи, които са подготвени след контузии. „Левски“ ще има 13-14 играчи ще изиграят цялата година. Ще разчитаме и на младите играчи. Обучаваме ги, упражняваме, подготвени са да вземат присъединяване в мача “, приключи експертът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР