Имах информация, че шефката на ДНСК Милка Гечева ще бъде

...
Имах информация, че шефката на ДНСК Милка Гечева ще бъде
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Милка Гечева ще бъде уволнена

Имах информация, че шефката на ДНСК Милка Гечева ще бъде уволнена. Още от юли месец сложих въпроса за нейното освобождение и изложих претекстовете си. Има доста хора, които са наранени от активността на ДНСК. Към сегашния миг тази информация не е доказана, само че го приемете като информация в задатък ". Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV.

"Гечева перверзно изопачи закона ", продължи той, говорейки по какъв начин е било поискано мнение на инспекцията за заведенията в Слънчев бряг, които се водят преместваеми, само че заемат огромна повърхност от декар и половина.

Смятам, че би трябвало да бъде освободена, защото поискахме мнение по тези известни обекти в Слънчев бряг. Подадохме сигнал за тези заведения, които заемат повече от декар повърхност, а са окачествени като преместваеми. Как се подвига декар и половина “, изясни Симеонов.

Той съобщи, че хората, които отиват в Слънчев бряг, с цел да упражняват звуков гнет върху стотици хиляди почиващи, не са значими.

„ Всичко това, с цел да могат някакви си тарикати, да вадят огромни облаги. Оборотите им са по 100 000 лева за вечер. Слънчев бряг АД се е трансформирало в звено на корупция. Всичко това унищожава българския туризъм “, добави Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР