Има зодии, които просто излъчват лоша енергия, когато започнеш да

...
Има зодии, които просто излъчват лоша енергия, когато започнеш да
Коментари Харесай

3-те зодии с ЛОША енергия

Има зодии, които просто излъчват неприятна сила, когато започнеш да общуваш с тях. Заложено им е да са такива по душа, колкото и да се опитат да го скрият и да бъдат нещо по-различно за близките. Ето кои са зодиите, от които би трябвало да се пазите повече, тъй като излъчват неприятна сила:
ТЕЛЕЦ: Телците наподобяват доста спокойни на пръв взор, доста добродушни и като че ли се усмихват на всеки, който ги приближи. Истината е, че това е маска, която добре ги прикрива и в никакъв случай не смъкват, с цел да не видят близките какво се крие в душата им. Лошата сила, която идва от Телците е поради това, че постоянно имат ниско самочувствие и поради това завиждат на всички към себе си – за това, което имат или методът, по който наподобяват. Завистта се трансформира в сила, която може да повлияе на всекидневието ви и да се чувствате отпаднали и без въодушевление, без въобще да разбирате за какво. Внимавайте с Телците, тъй като въпреки и да наподобяват доста откровени, те в действителност крият доста секрети мисли, които в никакъв случай не биха споделили, тъй като ще разкрият черната част от душата си.
СКОРПИОН: Скорпионите са зодия, която живее с цел да обича и да бъда обичана. Никой не може да ги промени и това е методът им на живот. Когата обаче някой отнеме любовта им – без значение дали е преднамерено или не, тогава в душата им настъпва безпорядък, от който не произлиза нищо положително. Скорпионите могат да въздействат извънредно мощно с отрицателната си сила, която изпращат на всички, които се пробват да ги разделят от любовта. Никога не се осмелявайте да откраднете половинката на Скорпионите, тъй като тогава щастието в любовта ще се трансформира в мираж за вас. Скорпионите по никакъв начин не прикриват какви са, не са лицемерни и това може би е хубаво, тъй като постоянно можете да разберете с кого си имате работа и в случай че усетите прилив на неприятна сила, да се отдръпнете на мига.
РИБИ: Рибите са от хората, които избират да не са център на вниманието, да не разкриват доста за себе си и да остават в сянка, тъй че да не ги разобличат. А това, което крият, от време на време е завист и злоба към близките, които не могат да управляват. Рибите постоянно се съпоставят с другите към себе си и когато някой е по-успешен или по-красив от тях, даже и по-влюбен, те стартират да му изпращат неприятна сила и мрачни мисли, погълнати от личната си злоба. В даден миг Рибите усещат, че това не е вярно и се пробват да престанат да бъдат такива, каквито са, само че това е съвсем невероятно. В последна сметка завистта ги превзема и силата, която изпращат към сполучливите и щастливи хора е отрицателна. Пазете се от Риби, които са самотни в живота или не са намерили пътят към триумфа – точно те могат да ви повлияят отрицателно във всеки аспект.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР