Има всякакви ритуали, заклинания и мантри за това как да

...
Има всякакви ритуали, заклинания и мантри за това как да
Коментари Харесай

Как да привлечем пари в живота си

Има всевъзможни ритуали, заклинания и мантри за това по какъв начин да притеглим пари, само че Джо Витале* разкрива същинската загадка
Няма по какъв начин да притеглим пари, в случай че нямаме умствената настройка за това – би трябвало да знаем какво в нас блокира потока на парите и какви са мисловните ни модели свързани с тях.

Няма по какъв начин да притеглим пари, в случай че нямаме умствената настройка за това

Тук няма да ви покажем по какъв начин да печелите пари, нито ще ви посвещаваме в вълшебен ритуали, е ще ви разкрием тайните на Джо Витале за това по какъв начин да притеглим парите в живота си.
Има три доста нездравословни и ограничаващи убеждения свързани с парите, които ги държат надалеч от нас:
„ Не обичам себе си “ – когато приемете себе си с всичките си положителни и неприятни страни, ще можете да измененията всичко, което желаете, приемането е първата стъпка към реализирането на всички стремежи
„ Не го заслужавам “ –ако не цените себе си и смятате съществуването си за маловажно, няма по какъв начин да намерите своето място в този свят – вие заслужавате всичко, което желаете от момента, в който сте заченати, в никакъв случай не го забравяйте!
„ Парите са коренът на всяко зло “ – тази илюзия се шири по света от епохи, само че парите в действителност са неутрални- те нямат енергиен заряд, хората ги зареждат – парите могат да оказват помощ на хората, за това е по-добре да ги има.
Когато съумеете да се освободите от тези убеждения, знайте, че сте на прав път.
Напишете в кое от тези убеждения вярвате най-силно и по-късно напишете противоположното изказване. Усетете възприятието, което изпитвате, когато мислите за това позитивно изказване.

След това си представете какво ще бъде да имате пари в обилие – вместо да се оплаквате, формулирайте мечтаният си.
Напишете своя цел обвързвана с избрана сума пари, почувствайте триумфа, създайте сюжети за това по какъв начин ще протича животът ви, когато тази цел се реализира.
*Джо Витале е създател на книгите „ Факторът привличане “; Очаквай чудеса “; „ Животът. Инструкции за приложимост “, „ Зоната на безспорната волност: В нулата “ и др

Източник: chudesa.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР