Има вещи, които просто ни служат и такива, които ни

...
Има вещи, които просто ни служат и такива, които ни
Коментари Харесай

Motorola Razr 40 Ultra - телефон и половина

Има движимости, които просто ни служат и такива, които ни вълнуват. Понякога е мъчно да се разбере за какво е по този начин и къде тъкмо минава тънката гранична линия сред досада и наслаждение.

При Motorola Razr 40 Ultra обаче като че ли всичко е ясно.

4-то потомство сгъваем телефон от, с цел да каже с добре познатия си глас,,Hello, Moto ”.

При това го прави със жанр - с блестящо алено червило и на високи токчета. Макар да се майтапим, метафората не е надалеч от истината. Razr 40 Ultra дебютира не просто в алено, а в пантонско алено.

 Motorola Razr 40 Ultra. Pantone Viva Magenta

На пантата на телефона е гравирано внимателно името Pantone, което ни демонстрира, че тук става дума не за краткотраен летен флирт, а за по-сериозно партньорство. Под него е изписан и цветът на 2023 - Viva Magenta -,,смел, смел и пулсиращ цвят, чиято буйност предизвиква насладата и оптимизма, новите преживявани ”, изясняват от най-известния институт по цветовете в света. Гърбът на телефона е от кожа, което постоянно придава спомагателна класа, прелестно е за сетивата и взема решение казуса с отпечатъците по устройствата.

Другото удивително в е външният екран. Това е най-големият екран на сгъваем телефон, който се флип-ва. За страдание на български нямаме думи, с която да отграничим сгъването вид книга от това като дамско огледало или табакера. Ако се сещате, ще сме признателни да я споделите.

Много години са минали от паметния дебют на Motorola V60 и времето, когато sms-те бяха единствено 140 знака, а вчерашните притежатели на този паметен модел, през днешния ден са родители на младежи. Същите младежи, които в този момент дават благо и драго,.

 Motorola Razr 40 Ultra величина

С този носталгичен тренд си приказват и дизайнерите на Motorola Razr 40 Ultra.

Разбира се, този телефон се възползва от всички вероятни нововъведения на сегашното - той има два екрана, три камери и първото в промишлеността прегъване по две оси.

Razr 40 Ultra може да се похвали и с най-големия и интерактивен външен екран на сгъваем смарт телефон. - 3,6 инча, което си е изцяло функционален 9-сантиметров диагонал.

Честотата му на освежаване е 144 HZ, като има пиксели даже и към камерите.

 Motorola Razr 40 Ultra камера, ревю, отзиви

Това не е екранче, на което да прочетете, че ви остават още 5 минути за паркиране, а напълно същинска и функционална работна повърхност. Ползвате всички приложения и даже играете и игри.

Докато въртите в ръка телефона може да откриете и някои много занимателни и потребни неща. Ако го разтърсите, както да вземем за пример бихте боравили с шейкър, се включва фенерчето. Удобно за тъмни пространства, концерти и конференции, в които водещият, мислейки си, че е изключително автентичен, споделя:,,Хайде в този момент всички да си включим фенерите и да си създадем едно селфи ”.

С по-леко завъртане на китката активирате селфи камерата - това си е непокътнат трик на марката Motorola. Голямото преимущество при този вид сгъваеми телефони е, че камерата за селфита в действителност си е главната на телефона.

 Motorola Razr 40 Ultra селфи камера

Тя е 12-мегапикселова с оптично нормализиран f/1.5 обектив. До нея има 13-мегапикселова широкоъгъллна камера Hynix Hi1336 с обектив с изменчив фокус f/2,2, която може да служи и като макрокамера.

Друго преимущество на е, че това е телефон за всеки джоб, какъв брой и плитък да е. Последното го приемете единствено безусловно, тъй като нямаме поради цената на телефона (която е към 2400 лева), а размера и удобството му. Този телефон има толкоз добър form-фактор, че въртенето в ръцете става част от “играта ” с него.

Разгънат, Razr 40 Ultra е една концепция по-дълъг в сравнение с сме привикнали с други устройства.

Точните му ограничения са 170,83 x 73,95 x 6,99 мм, а съотношението на картината е 22:9.



Теглото - при положение, че това е значимо за вас, е 184,5 гр. за разновидността с изкуствена кожа и 188,5 гр. за разновидностите със стъклен тил.

Основния екран е със 165 HZ освежаване. Процесорът му е Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1.

Ако не сте употребили сгъваем телефон до момента, може би ви е мъчно да си визиите преимуществата му. На първо място - това, че стои самичък, ви освобождава ръцете. Разбира се, най-облагодетелствани са хората, които обичат да си вършат селфита или различен вид самозаснемане. Расте обаче и цяло едно цяло потомство, което може да си постави съвършен грим до момента в който се гледа в селфи камерата на телефона си.



И преди да се въздъхнете тежко и да попитате накъде отива светът, си спомнете, че преди тях има едно друго, което може да се гримира за два светофара време, до момента в който кара към офиса.

С други думи светът си е там, където постоянно е бил и не отива на никое място.

От Motorola явно добре знаят тренда с гримирането на телефона, по тази причина в селфи режима на дребния екран има алтернатива “Огледало ". При нея се контролира количеството светлина, което камерата пропуща.

Ако и това не ви стига, можете да си добавите цифрова рамка като за фотография от едно време и да си я разпечатате на хартия. Колкото повече се ровите в менюто на телефона, толкоз повече закачки откривате вътре.

Нещо ново, което го нямаше в предходното потомство на Razr, е опцията за потребление на предния екран като надзорен екран, тъй че и този, който бива сниман да вижда какво се снима. Съществува обаче и опцията на предния екран да се раздвижи едно анимирано дребосъче, което не споделя “зеле ”, само че прави същата работа - притегля погледа и усмивките.



Менюто на телефона е доста прелестно и дава огромни благоприятни условия за персонализация. Като се стартира от това, което желаете да достъпвате през дребния (голям) диспей като бързи менюта и бутони и се стигне до жестовото ръководство, което ви е най-полезно за отдалеченото правене на фотоси. Сами решавате дали да дублирате главния и по-малкия екран - т.е. като започнете да смятате с калкулатор при прегънат телефон, откакто го отворите, още веднъж да виждате калкулатор.

Част от нещата са интуитивни, а други са разказани в менюто Razr Тips.

Батерията му е 3800 mAh, като получавате и зарядно в комплекта.

Ако имаше fun-фактор при телефоните, Motorola Razr 40 Ultra щеше да е на топ позиция. Външният тип, менютата, несъмнено и цветът Viva Magenta мощно способстват за положителното въодушевление. е аксесоар, част от стила ви. Не го купувайте, тъй като има най-мощната камера или батерия, а тъй като стои добре в чантата и в ръката ви.

Ако се върнем на началото на този текст, това е устройство, което ви вълнува, кара ви да го хванете в ръка, да го завъртите в нея и да се усмихнете.



Автор: Сибина Григорова

Фотограф: Мира Дерменджиева за BoulevardBulgaria.bg

Локация: Altruist Urban Cafe и Hyatt Regency Pravets Resort
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР