Има усещането, че не само г-н Трифонов, а всички политически

...
Има усещането, че не само г-н Трифонов, а всички политически
Коментари Харесай

Политолози: Борисов е популист от стар тип, аналогов популист

Има чувството, че освен господин Трифонов, а всички политически водачи имат интереса да оставят жителите да си доизмислят какво им е в главите, с цел да не схванат какво в действителност им е в главите, разяснява Делийски пред Българска национална телевизия.

Можем да очертаем три разновидността за развиване на обстановката след изборите - експертен кабинет с стеснен мандат, кабинет антиГЕРБ, подсилен от " ИТН ", " Демократична България ", " Изправи се! Мутри вън! " с поддръжката на Българска социалистическа партия. Вариант три е предварителни избори към средата на юли. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев.

Протестният избор не откри един логически изразител в лицето на Българска социалистическа партия. В столицата откри доста явен изразител в лицето на " Демократична България ", а отвън София младежите се идентифицираха с господин Трифонов. Слави Трифонов е единственият нов на терена на българската политика, а при положение на углавен избор, когато се огледате, търсите кой е новият, съобщи Ганев.

Ключът за съставянето на ново държавно управление е в джоба на господин Трифонов. Той взема решение накъде да наклони везните, добави политическият анализатор.

По-реалният вид е да има нови избори, уточни политологът Христо Панчугов. Не виждам при настроенията в обществото и при поръчките на политическите водачи по какъв начин може да се сформира едно стабилно болшинство. Добрата вест е, че митингът не е бил безрезултатен и че пропорционалната изборната система отрази съответно настроенията в българското общество, означи Панчугов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР