Има цикличност в атаките срещу Алексей, смята той Атентатите срещу

...
Има цикличност в атаките срещу Алексей, смята той Атентатите срещу
Коментари Харесай

Адвокат Таков: Алексей Петров никога не е искал пак в службите, а са му предлагали

Има цикличност в офанзивите против Алексей, счита той
Атентатите против Алексей Петров са четири, делото „ Октопод ” също го одобрявам за атентат. Това разяснява в предаването „ На фокус ” юрист Лъчезар Таков, който е някогашен юрист на баретите, а през годините е защитавал някои от най-знаковите от тях.

„ Всичките тези атентатите, съгласно мнението на Алексей, ставаха все когато той беше обвързван с работа за страната. Единият път беше много стимулиран слуха, че той ще стане чиновник и началник на ГДБОП. Веднага по-късно последва единия атентат, по-късно през 2010 последва това поръчково дело „ Октопод ”, по-късно гранатомета през 2015, и в този момент ”, счита юрист Таков.

„ Има цикличност в офанзивите против Алексей ”, счита той. Попитан дали убийството е политическо, той разяснява, че съгласно него има връзка.

„ Трябва да бъде разследвана. Алексей в никакъв случай не е желал да влезе още веднъж в службите, на него са му предложили. Според мен той не би изискал в никакъв случай нещо, на него му е препоръчано. Алексей се е стремял да бъде в услуга на държавността. Той беше огромен патриот ”, счита юрист Таков.

Той разяснява още, че Алексей Петров е бил „ многопластова персона, цветен човек ”.

„ Имаше и негативни и позитивни качества. Положителните доминираха ”, счита юрист Таков.

„ Алексей беше вълк единак, той обичаше да показва хрумвания, беше пълководец. Не съм очевидец на случаи, в които притиска ”, сподели юрист Таков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР